A ja jeszcze raz powtórzę: PiS, PO - jedno zło! Jedni i drudzy to sługusy Niemiec, USraela i wierni fani eurokołchozu. A różnią się bardzo niewiele...
Boga do polityki ja bym nie mieszał. Bo Sodoma i Gomora zostały zniszczone, nie dlatego, że Abraham źle się modlił, ale dlatego, że nie znalazło się tam nawet dziesięciu sprawiedliwych ba nawet nie było jednego.
To był szalony tydzień. Wczasy w luksusowym apartamencie za 1300 złotych. Wyszywane ręczniki dla psa. Jedzenie i alkohol na koszt hotelu. Kartony z wędzonymi rybami w bagażniku. Darmowe zabiegi odnowy biologicznej. Tak wypoczywa Piotr Duda, szef Solidarności w Kołobrzegu, w luksusowym apartamencie uzdrowiska Bałtyk. Bałtyk prowadzi spółka Dekom, która w całości należy do NSZZ Solidarność.
Aniołki Kaczyńskiego Foto na http://sklave.manifo.com/galeria
A gdzie od niedawna załatwiła sobie pracę pani Głowacka czy po zostala radna ciekawe niech nie udaje takiej bezinteresownej nie po to wybieramy radnych aby polepszyli swój byt
Co radna PO M. Głowacka Wężyk może wiedzieć na temat referendum w sprawie obniżenia wieku emerytalnego? Otóż młoda, niedoświadczona i nieopierzona. Podnoszenie ręki podczas głosowania na sesjach to taka gimnastyka dla rozluźnienia mięśni. Jeżeli po jesiennych wyborach do sejmu i senatu wygra PiS i utworzy bez koalicjantów rząd, to wszystkie projekty ustaw jakie skieruje do sejmu prezydent A. Duda znajdą uznanie i poparcie posłów PiS. Reszta się nie liczy podobnie jak w piotrkowskiej radzie miasta. Kto ma większość ten ma racje. I tyle w temacie.
A ja czytam potrale nezalezne i wiem wiecej a przede wszystkim prawde mowią. Czy ktos slyszal o kolejnych tasmach ??? W rezimowych mediach TeFauszeN, TVP desINFO, GW, Lisweek itd cisza. O marszu w Warszawie przeciw wprowadzaniu lewackich sex edukatorow do szkol i przedszkoli tez cisza byla.Ja bylam i bylo ok 750 000 ludzi. Nie dajcie soba manipulowac !!! Nie wierzcie TV, gazetom i radiu, ktore naleza do niemieckich w wiekszosci koncernow.
Skoro już pan Grabowski zabrał się za komentowanie, to jestem bardzo ciekaw, jak by skomentował tą nadpolitpoprawną wypowiedź, jaką "błysnął" w europarlamencie jego partyjny kolega Ryszard Czarnecki. Wstyd, że takie barany Polskę reprezentują.
To, co zrobiła z Polską klika Platormiano-PSLowska w ciągu 8 lat rządów to tragedia. Wpędzili nasz kraj w spiralę zadłużenia, z której nigdy nie wyjdziemy. Są bez klasy, polotu, bez ideałów - po prostu mali ludzie, łasi na kasę. Bez medialnej osłony dawno byliby zmuszeni szukać normalnej pracy, jak każdy z nas, ale usłużni lewicowi dziennikarze zapewniają im taki parasol ochronny, że tych ludzi, mam wrażenie, w większości rzeczywiście o marnej reputacji (aferałów), jeszcze musimy znosić i... słuchać ich bredni. Cóż...
Takie jest moje zdanie.
Wolność słowa gwarantuje art. 14, 25, 49, 53 oraz 54 Konstytucji RP.
A, i cenzury też już, zdaje się, nie ma
Słuchając polemiki PO - PIS mam wrażenie, że słucham kłótni k..wy z cyganką.
Ta pierwsza dała już d.py obcym. Ta druga czaruje żeby okraść.
Pan Grabowski niech sie schowa nawet w pisie sie na nim poznali i na jego kolesiach tylko korytka się mażą może w PECU może w PGE byle dobrze żyć niech napisze co przez te lata zrobił dla ludzi .Mam nadzieje że skończy po za listami do sejmu bo nadal walczy o miejsce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!