Starówka żąda podłączenia do miejskiej sieci CO! Prezydencie ratuj nas!
Gratulacji! Totalna głupota! Juz raz były zatrute dwie kobiety a ci dalej bez czujnika palą w kozie.
Czujnikiem to widzę stan omdlenia i wymioty kogoś z domowników- taki czujnik na miarę XXI wieku. Z 1000+ mogli by wydać te 100 złotych dla bezpieczeństwa dzieci.
Przejeżdżam tam codziennie do pracy, na podwórku syf kiła i mogiła, ( nawet w ostatnich dniach sprzątneli basen z wakacji stał z wodą ) KAMBODZA, i tyle
Kolega kupił mieszkanie. Ogrzewanie gazowe z sieci. W zasadzie w mieszkaniu najrozsadniejsze rozwiązanie, taki kompromis między ekonomia i wygodą. Zauważyłem że niema czujników, więc na obsiedliny kupiłem mu 7 sztuk do każdego pomieszczenia, przedpokojem włącznie. To było rok temu. Teraz byłem u niego w odwiedzinach. Nie wisi żadna. Lekko się wqrwiłem tym bardziej że baran ma dwójkę małych dzieci. Na głupotę nie ma rady. Może to o mnie źle świadczy ale smutno mi się zrobiło z powodu źle wydanego przeze mnie tysiaka. Trzeba było kupić jedną i to najtańszą z AliExpress
Już raz mieli taką sytuację, że prawie przypłacili to życiem i nadal palą w kozie i (o zgrozo!!!) NIE ZAINSTALOWALI CZUJNIKA CZADU?!? Za takie akcje, wynikające tylko i wyłącznie z głupoty ludzi, osoby te powinny płacić z własnej kieszeni...
Dziekuje za te komentarze ale niech sie ktos zastanowi co pisze a jak komus basen pszeskadzal to niech prosto w oczy powie a nie pisze bo kazdemy moze sie stac w domu
A co do tego psa na łańcuchu to co może luzem puść może kogoś pogryzie ( wiem właściciel zawsze mówi że nie gryzie TYLKO zapomina dodać że nie gryzie właściciela )
Ludzie!!! szanujcie swoje życie i życie swoich dzieci!!! czujnik tlenku węgla to wydatek ok.100 zł. a cena życia...bezcenne!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!