Nie osadzajcie Wiolki, kazdemu z nas moze sie przydarzyc podobna sytuacja. Miejmy nadzieje ze wszyscy wyjda z tego. Trzymaj sie Wiola, zdrowka dla synkow.
Zaraz kobiety nie wiadomo jak tam bylo? Moze wyprzedzala moze z naprzeciwka wyprzedzil? Malo to debilstwa na drogach? Zeby tylko dzieciakom nic nie bylo !!!
ja kiedyś miałem sytuacje gdzie wyciągałem dziecko z samochodu po wypadku , było w foteliku ale matka trzymała je na kolanach na przodzie. moje ale: jeśli wozicie dzieci na małe odległości nawet 100 m sadzajcie je z tyłu tam są bezpieczniejsze!
jak zwykle na piotrkowskiej dzieje sie wszystko co zle...
Nie wierzę,to idiotyzm.Takie rzeczy tylko na wsi?
Jakby jechali 50 na godzine, to by wypadku nie było. Wszędzie trzeba myśleć. A mało to ludzi bez prawa jazdy jeździ. Policja wie, kto nie ma prawka, ale nic nie robią, jak z czerwonym Mitsubiszi.
Nie wiem jak można dzieci nie zapinać w pasy ? To jest głupota ludzka.. Podobno jedno z tych dzieci złamało tylko nogę, a drugie walczy o życie .. Mama zawoziła ich do szkoły, dlaczego nie zapięła im pasów ?!
Możesz uprzejmie zejść ze wsi? Moje dzieci nie pozwolą mi ruszyc jak maja niezapiete pasy - malo tego pilnuja wszystkich w aucie. miejsce zamieszkania nie wplywa na poziom buractwa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!