W jakim celu została zablokowana ulica grota Roweckiego? Czy śmigłowiec przyjechał na kołach?
Mi jak dziecko kiedyś spadło ze schodów to powiedziano mi żebym sama przyjechała z dzieckiem
Nie oceniam całej tej sytuacji, bo jej nie widziałem.
Ale widziałem we Włoszech, jak pan miał atak serca i w ciągu paru minut przyleciał po niego śmigłowiec, bo... było szybciej. I co w tym dziwnego? Życie ludzkie jest bezcenne.
Piotrków trybunalski to jest dobry pierdolnik, widziałem ten śmigłowiec jak lądował w Matce Polce bo...... uwaga byłem z dzieckiem które złamało rękę a tu, ani Bełchatów, ani nigdzie nie ma chirurgii dziecięcej, gdzie my żyjemy!!!!?????
To chyba jakiś żart że ogólne obrażenia, przy takiej reakcji służb na bank było poważnie
Powiem tak dobrze ze służby działają i nie życzę nikomu znaleźć się w sytuacji gdzie będzie potrzebna taka pomoc bo komentować to trzeba umieć a nie pisać a po co? a dlaczego i mieć pretensje do wszystkich i o wszystko .A czemu do Matki Polki bo w Piotrkowie nie ma lekarzy
Bardzo trafiony komentarz @ddd, cała logistyka: staż, policja + karetka pogotowia, żeby zabezpieczyć lądowanie śmigłowca LPR, dlatego, że dziecko doznało "ogólnych potłuczeń"...
Brak wolnej karetki. Czyżby znowu ktoś zajął karetki bo mu się należy? Bo go włosy bolą od tygodnia???
Po co myśleć o innych, że karetka może być potrzebna komuś kto bardziej potrzebuję pomocy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!