Na karetkę trzeba się prosić i są braki a jak jest stłuczka to lawety się biją o klienta
Brak wolnej karetki. Czyżby znowu ktoś zajął karetki bo mu się należy? Bo go włosy bolą od tygodnia???
Po co myśleć o innych, że karetka może być potrzebna komuś kto bardziej potrzebuję pomocy.
Bardzo trafiony komentarz @ddd, cała logistyka: staż, policja + karetka pogotowia, żeby zabezpieczyć lądowanie śmigłowca LPR, dlatego, że dziecko doznało "ogólnych potłuczeń"...
Powiem tak dobrze ze służby działają i nie życzę nikomu znaleźć się w sytuacji gdzie będzie potrzebna taka pomoc bo komentować to trzeba umieć a nie pisać a po co? a dlaczego i mieć pretensje do wszystkich i o wszystko .A czemu do Matki Polki bo w Piotrkowie nie ma lekarzy
To chyba jakiś żart że ogólne obrażenia, przy takiej reakcji służb na bank było poważnie
Piotrków trybunalski to jest dobry pierdolnik, widziałem ten śmigłowiec jak lądował w Matce Polce bo...... uwaga byłem z dzieckiem które złamało rękę a tu, ani Bełchatów, ani nigdzie nie ma chirurgii dziecięcej, gdzie my żyjemy!!!!?????
Nie oceniam całej tej sytuacji, bo jej nie widziałem.
Ale widziałem we Włoszech, jak pan miał atak serca i w ciągu paru minut przyleciał po niego śmigłowiec, bo... było szybciej. I co w tym dziwnego? Życie ludzkie jest bezcenne.
Mi jak dziecko kiedyś spadło ze schodów to powiedziano mi żebym sama przyjechała z dzieckiem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!