popieram!!!!! takie smieci trzeba eliminoac ze społeczenstwa a nie płacic z podatków na ich utrzymanie w wiezieniach.
takie zbrodnie powinny być bardzo SUROWO karane !!!! np jak w Iranie publiczna egzekucja i już bez zbędnych ceregieli .... a do prawnika - ciekawa jestem czy gdyby ten zwyrodnialec kogoś twojego bliskiego tak potraktowal czy też byś tak oceniał sytuację ?!
A czy prawnik coś ocenia? Prawnik pisze, że T. będzie wolnym człowiekiem, bo odbył karę. Takie jest prawo. Zmieńcie je, proszę bardzo. Póki co, T. będzie chodził po wolności jak każdy z was. Jako obywatel wolny w tym państwie.
Smieszne co piszesz "Zmieńcie je, proszę bardzo" jesli faktycznie jestes prawnikiem to wasza grupa może je zmienic ...........my szaraczki jestesmy przez was karani za błache sprawy ale gdy chodzi o wielką sprawe to chowacie głowy w piasek.I nie w waszym interesie jest zmieniac dotychczasowe prawo bo po prostu jest dla was wygodne ...........
Jeżeli wyjdzie to nic mu nie pomorze podejrzewam ze rodzina zamordowanych chłopcow sie nim zajmie
tylko dla tego że nasze prawo i kary są nie adekwatne do czynów .... ten typ wyjdzie i zrobi to samo ...i znów będziemy dumać czy można było tego uniknąć ...
Drodzy Przedmówcy Prawnicy,z Bożej łaski, to wytłumaczcie mi proszę Waszą kardynalną zasadę Ius est ars boni et aequi ...
Żartujesz sobie? Myślisz, że przesiedzenie w pace za cztery morderstwa na dzieciach wystarczy? Teraz jest wolny? Taka zbrodnia a nasze posrane państwo wydało wyrok tylko na 25 lat? Ludzie, po naszych ulicach za 1,5 roku będzie chodził sam szatan, który zabił 4 DZIECI! bo to co ten mężczyzna zrobił jest pogwałceniem wszystkich możliwych praw, zapisanych w Biblii jak i w niespisanym kodeksie człowieczeństwa. Nie ogarniam niektórych z was...
Po co kara śmierci? Umrze i co mu i nam z tego? Powinien być przetrzymywany w najgorszych warunkach, torturowany... Powinien poczuć to, co czuły te dzieci.... Mam nadzieję, że sprawiedliwość istnieje jednak na tym świecie, i będzie mu wymierzona kara, odpowiednia do jego czynów....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!