wcześniej mieszkał na ul.Działkowej bl.8 i tam zamordował chłopców.
nie sądze żeby miał dom w szydłowie albo grabicy ... moze w przyglowie
O k....a w SZydłowie czy Grabicy ????!!! Moi Rodzice tam mieszkają mam nadzieje że ten zbok tam nie zamieszka po wyjsciu z wiezienia .......nie chciałbym go spotkac na swojej drodze ....i on raczej tez by tego nie chciał ;)
Ale skąd ma o tym wiedzieć Joanna Szczepańska, zauważyła, że jak się mówi w telewizji o przestępcach to podaje się tylko pierwszą literę.
[b]
przypomnialo mi sie cos.
jakies 2 tyg temu z zakladu psychiatrycznego uciekl jakis ciezki przypadek dojechal taxi na stacje statoil na kargale istamtad uciekl do jakiegos gospodarza i ukryl sie na rozrzutniku. byla dosc duza oblawa na tego typka szukali go zwykli policjanci i po cywilnemu smialbym twierdzic ze nawet tajniacy typuat. gdy go zlapali dowiedzialem sie ze to niebezpieczny przestepca i przezprzypadek uslyszalem ze nie on sam uciekl tylko bylo ich paru, szukalem wzmianki o tej ucieczce ale nic nieznalazlem wie ktos moze cos wiecej na ten temat????
Domek mały letniskowy mieli rodzice w Przygłowie a konkretnie we Włodzimierzowie na ul. Rzecznej, mieszkanie w Piotrkowie w wieżowcu przy zbiegu ul. Łodzkiej i Wysokiej. Matki szkoda, ojciec juz nie dożył ale rodzice tych biednych dzieci żyją i co On miałby tu wrócić !!!! Przecież go ktos dopadnie. Niech lepiej za nasze pieniądze siedzi w więzieniu i tam umrze - przynajmniej nikomu nie zrobi juz krzywdy.
Przez takich pacjentów strach dzieci rodzic, odchowa czlowiek i takie "cos" zabije radosc zycia. Jestem za kara smierci w takich przypadkach, i to bez skrupułów, bez zbednej resocjalizacji pacjenta i marnowania pieniędzy podatników. Zresztą w/w na takową został skazany i powinien ją otrzymać,a nie "sraty taty" z jakąś ustawą w przypadku tak bestialskich mordów i to w dodatku na bezbronnych dzieciach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!