metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Antoni ~Antoni (Gość)03.07.2014 12:48

"." napisał(a):

Znalazł się odkrywca jedynej prawdy dla Pana Błaszczyńskiego i Chojniaka bo tylko interesik !!!!! w zasięgu ręki- czyli ptasia grypa !

41

zdaj Pan mandat ~zdaj Pan mandat (Gość)03.07.2014 12:54

Trzecia kadenja w radzie w opozycji, piękne obecanki i takie tłumaczenie .wstyd i żenada , a przesiadywanie w radio to na zwolnieniu czy urlop ?. może Zus by się wypowiadział ???

71

Niemoty w radzie ~Niemoty w radzie (Gość)03.07.2014 19:08

Jak się nie daje rady na stanowisku,to ludzie nazywają ich niemotami

80

polo ~polo (Gość)03.07.2014 20:27

no to harcerze zostali wyr...... bez mydła przez prezydenta ale mogą spytać rodziców czy pójdą na kolejne wybory albo referendum

90

tutaj tutajranga03.07.2014 21:55

Kiedyś chciałam być w LSD. Brylski brylował. Fajnie. Potem powiedział: "Duży może więcej"; przypomnijcie sobie.I przeszedł do koryta Chojniaka. Olałam, bo to chłam taki sam,jaki jest wszędzie. Szkoda, bo Brylski ładnie maluje.

60

jaki ~jaki (Gość)03.07.2014 23:02

"." napisał(a):
trzecia sprawa to z osłem też nie trzeba się kopać

ktos cię kopnął ? kiedy ? gdzie ?

02

prawda ~prawda (Gość)04.07.2014 02:17

"johnatan-lincoln" napisał(a):

To prawda...i Panu Brylskiemu właśnie o to chodziło, że nie ma szans na to by zwykły Piotrkowianin mógł wypowiedzieć się w jakiejkolwiek kwestii.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat