Znalazł się odkrywca jedynej prawdy dla Pana Błaszczyńskiego i Chojniaka bo tylko interesik !!!!! w zasięgu ręki- czyli ptasia grypa !
Trzecia kadenja w radzie w opozycji, piękne obecanki i takie tłumaczenie .wstyd i żenada , a przesiadywanie w radio to na zwolnieniu czy urlop ?. może Zus by się wypowiadział ???
Jak się nie daje rady na stanowisku,to ludzie nazywają ich niemotami
no to harcerze zostali wyr...... bez mydła przez prezydenta ale mogą spytać rodziców czy pójdą na kolejne wybory albo referendum
Kiedyś chciałam być w LSD. Brylski brylował. Fajnie. Potem powiedział: "Duży może więcej"; przypomnijcie sobie.I przeszedł do koryta Chojniaka. Olałam, bo to chłam taki sam,jaki jest wszędzie. Szkoda, bo Brylski ładnie maluje.
ktos cię kopnął ? kiedy ? gdzie ?
To prawda...i Panu Brylskiemu właśnie o to chodziło, że nie ma szans na to by zwykły Piotrkowianin mógł wypowiedzieć się w jakiejkolwiek kwestii.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!