panie radny taki cwany a taki...........Daj pan spokój idż pan na ryby
Wszyscy jesteście tylko zgrają złodziei. Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś z was walczył o coś dla społeczeństwa.
Jeśli przy najbliższych wyborach ludzie się nie obudzą i wszystkich was nie wywalą, to śmierć dla tego miasta.Komornik już czeka i zaciera ręce.
Panie Radny mam dla Pana dobrą radę, niech się Pan zajmie własnym zdrowiem a nie polityką. Gwarantuję Panu, że lepiej Pan na tym wyjdzie ;))))))))
Zdrowia Pan nie kupisz za żadne pieniądze. Radzę się dobrze nad tym zastanowić, zanim podejmie Pan decyzję o ewentualnym ponownym kandydowaniem do Rady Miasta. Sygnał ostrzegawczy już Pan z "Góry" otrzymałeś.
Kończ Waść wstydu oszczędź!!!!!!
dzieci głosu nie maja? Często dziecko zachowuje się mądrzej niż niejeden dorosły!!!
To są zwykli bandyci którzy powinni stać przed sądem za "balon",a oni wydają wyroki.Trzeba poczekać na poważne zmiany w organach ścigania.A tak w ogóle to mi was nie żal,bo zamiast zająć się cenami mediów,czynszów,co wyrabiają prezesi spółek miejskich(ich dochody i podróże służbowe,wikt i opierunek na koszt mieszkańca),np.ostatnia libacja na wierzejach,bijatyki,zapytać zarządu gdzie się podział telefon służbowy po libacji,a nie zakup nowego.To powinno być regularnie nagłaśniane bo mieszkańcy tego nie znają,a nie żalenie się głupotami a po cichu kolaboracja.Bronek uderz się we własną pierś,ile ugrywałeś pod stołem.Teraz jak wam strzelił z bata to płacz i lament,znacie go zbyt długo żebyście nie wiedzieli co jest wart!!!!!
W mieście mamy taka demokrację jaka ja czasami mam w domu jak mi się garów nie chce zmywać. Mianowicie robimy w domu głosowanie ja i mój syn głosujemy za tym aby żona zmywała garnki. Niby demokratyczny wybór, ale żona ma gula.
,,Sprawy zawodowe są czasami ważniejsze" jeśli kolidują z pracą w radzie panie radny to z czegoś trzeba zrezygnować.Radnymi powinni być ludzie którzy sprawy miasta stawialiby na pierwszym miejscu.Wielu radnych ma to jednak w nosie
może sprawdzić frekwencie poszczególnych radnych na komisjach i sesjach wyszłoby szydydło z worka komu tak naprawdę zależy na dobru miasta
Głupoty gada pan Brylski aż miło nie do końca prawdę i wychodzi biadolenie biednej opozycji.Prawda jest taka że pan Pęcina nie powinien reprezentować prezydium rady co do której działał w opozycji.A druga sprawa język którym opozycja się posługuje zwłaszcza jeden radny jest rzeczywiście poniżej pasa chamstwo ......itd trzecia sprawa to z osłem też nie trzeba się kopać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!