Mam uporczywy problem z dziećmi, które grają w piłkę pod domem, w którym mieszkają ich babcie. Ja mieszkam w budynku obok piłka co chwilę uderza o żelazną bramę robiąc hałas. Kiedy za tą bramę wypadnie uderza w drzwi wejściowe od mojego mieszkania lub okno, albo jeszcze gorzej w samochód który mam zaparkowany pod domem. Zbite okno, rysy na lakierze samochodu i hałas po kilka godzin dziennie to z czym borykam się całe wakacje. Dzieciom nie można zwrócić uwagi. Babcie i rodzice przychodzą się wykłucać, że nie mam żadnego prawa tego robić. Teren na którym grają ich wnuki należy do ich budynku i BOM nie zabrania tam gry w piłkę.
Nieważne dla nikogo jest to , że niszczy się moje mienie, a boiska przyszkolne i place do gry w piłkę znajdują się kilkanaście metrów dalej. To ja w tym wypadku jestem w miejszości a nie rodzice, którzy nie umieją zorganizować rozrywki swoim dzieciom.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!