Zastanawiają mnie ludzie, którzy kupują działki nad zasyfionym, śmierdzącym zalewem sulejowskim, tym bardziej, że ceny nie należą do najniższych.
działki przy Piaskowej z programu Tu Mieszkam, ciekaw jestm ile osób zdaje sobie sprawę że obwodnica będzie przecinała ul. Piaskową? pewnie inaczej sytuacja by wyglądała z ich popularnością gdyby obwodnica była w tej chwili zrealizowana
działki za ćwierć ceny od miasta przy ulicy Piaskowej, ciekawe ile osób zdaje sobie sprawę że kupują działki przy obwodnicy miasta, obwodnica będzie przecinała Piaskową, zamiast barany będzie można liczyć Tiry.......... a tak na marginesie obwodnia prowadzona przez miasto......... to powinno byc karalne co za baran to wymyslił......
ja kupiłem działkę 1 kilometr od piotrkowa cisza spokój .. a teraz przyjeżdżają do mnie ludzie i proszą się bym im ją odsprzedał.
Super opis.Ja osobiscie kupilem dzialke w okolicy Wolborza przeprowadzilismy sie z Piotrkowa, bylo to 15lat temu ,spokoj,cisza.Obecnie smrod,szalejace tiry przez caly dzien,tragiczny soltys,Pozdrawiam wszystkich wlascicieli dzialek.Zapomnialem napisac o najwiekszym szambie w Polsce ,Zalew sulejowski tragedia,jeden wielki syf.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!