metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)23.05.2010 21:49

"Jestem-za-piotrkowskim-SLD" napisał(a):
Jestem całym sercem z ludźmi, którzy pomagają innym, nawet z SLD.
Ja też jestem całym sercem z ludźmi, którzy pomagają innym.
...nawet z SLD.
...z wyjątkiem SLD i całego światowego lewactwa, grupującego zwodnicze, a co gorsza - zbrodnicze idee.

Dlaczego nikt inny takich rzeczy nie robi??
A któż ci takich niemądrych rzeczy naopowiadał, że nikt inny takich rzeczy nie robi?! Ci z SLD tak Ci powiedzieli?
Naprawdę nikt inny takich rzeczy nie robi?
Sprawdzałaś to gdzieś, że nikt inny takich rzeczy nie robi?
Więc jak nie masz zielonego pojęcia na ten temat, to nie wypisuj bzdur, bo aż się żal robi, kiedy czyta się takie wypowiedzi.

Po prostu nie wszystkim się chce chcieć!

No, to akurat żadne odkrycie, że nie wszystkim się chce chcieć.
Ale też bardzo wielu - chce się chcieć! I to robią!
O niektórych nawet nigdy nie usłyszysz, bo się nigdy z tym nie wychylą. Bo nie dla potrzeby wychylania się robią takie rzeczy.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)23.05.2010 22:23

"Oscaritto" napisał(a):
Kochanii nie ma nic piękniejszego niż usmiech na twarzy dziecka i jego radośc, także apeluje o pozytywne działanie i brak krytyki co do takich akcji bo nie ważne są barwy klubowe tylko to co mamy w sercu i co możemy zaoferowac 2 człowiekowi!!Pozdrawiam wszystkich serdecznie na czele z aspołecznym panem Piotrem:)

Bardzo dziękuję za te serdeczne pozdrowienia. Muszę jednak wyraźnie sprostować, że owszem - zgadza się - jestem panem Piotrem, ale nie aspołecznym. Chyba, że drogi/a Oscaritto, masz jakieś informacje na ten temat.
Cóż Ty możesz wiedzieć (i skąd?) o moim społecznictwie czy aspołecznictwie. Nic nie wiesz. A ja Ci nic nie zamierzam w tej kwestii wyjaśniać.

Ale choćby administracja tego portalu - żeby nie szukać daleko - może Ci zaświadczyć, że za moją społeczną tu działalność nie otrzymuję żadnych honorariów. Chyba, że ja też o czymś nie wiem...
Mało tego, na prowadzeniu bloga również nie zarabiam. To z kolei może onet potwierdzić.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)23.05.2010 22:28

Ponieważ moje wcześniejsze wywody może były zbyt zawiłe, powtórzę jaśniej i krócej:
Jeżeli tym z tego tam SLD zależy na dobru polskich dzieci, to niech doprowadzą do likwidacji domów dziecka w całej Polsce, bo jest to plama na honorze nas wszystkich, moim również. Z tym - że ja nie latam do domu dziecka ze śmiesznymi cukierkami.
I - co akcentuję - lewactwu wszelkiej maści, tamę trzeba postawić, bo dość już krzywd ludzkości wyrządziło.

00

mieszkaniec PT ~mieszkaniec PT (Gość)25.05.2010 17:00

Za to działacze prawicy (raczej socjaliści tylko w innym opakowaniu) wszelkiej maści umieją tylko odwiedzać kościoły:].

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat