No, to akurat żadne odkrycie, że nie wszystkim się chce chcieć.
Ale też bardzo wielu - chce się chcieć! I to robią!
O niektórych nawet nigdy nie usłyszysz, bo się nigdy z tym nie wychylą. Bo nie dla potrzeby wychylania się robią takie rzeczy.
Bardzo dziękuję za te serdeczne pozdrowienia. Muszę jednak wyraźnie sprostować, że owszem - zgadza się - jestem panem Piotrem, ale nie aspołecznym. Chyba, że drogi/a Oscaritto, masz jakieś informacje na ten temat.
Cóż Ty możesz wiedzieć (i skąd?) o moim społecznictwie czy aspołecznictwie. Nic nie wiesz. A ja Ci nic nie zamierzam w tej kwestii wyjaśniać.
Ale choćby administracja tego portalu - żeby nie szukać daleko - może Ci zaświadczyć, że za moją społeczną tu działalność nie otrzymuję żadnych honorariów. Chyba, że ja też o czymś nie wiem...
Mało tego, na prowadzeniu bloga również nie zarabiam. To z kolei może onet potwierdzić.
Ponieważ moje wcześniejsze wywody może były zbyt zawiłe, powtórzę jaśniej i krócej:
Jeżeli tym z tego tam SLD zależy na dobru polskich dzieci, to niech doprowadzą do likwidacji domów dziecka w całej Polsce, bo jest to plama na honorze nas wszystkich, moim również. Z tym - że ja nie latam do domu dziecka ze śmiesznymi cukierkami.
I - co akcentuję - lewactwu wszelkiej maści, tamę trzeba postawić, bo dość już krzywd ludzkości wyrządziło.
Za to działacze prawicy (raczej socjaliści tylko w innym opakowaniu) wszelkiej maści umieją tylko odwiedzać kościoły:].
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!