To przestańcie kontrolować tak otwarte lokale - wy odpoczniecie, a ludzie normalnie będą pracować na swoje utrzymanie
Jak się praca nie podoba to można ją zmienić !
Jestescie zaraz po milicji najbardziej znienawidzoną instytucją !
Ta praca 24h jest zupelnie bez sensu, gdyz nie przyczynia sie do spadku zachorowan .A po co komu statystyki , tylko forse sie wyzuca na glupoty.A kto to finansuje?
Z wywiadu wyraźnie wynika że ta praca, przez 24 godziny i 7 dni w tygodniu, ma swoje skutki uboczne.
...Zdecydowanie tak i chyba każdy wolałby, żebyśmy byli na szarym końcu tego zestawienia, ale to się samo nie stanie, a chociażby dziś jadąc do pracy widziałam 12 osób bez maseczek. Podkreślam, że chodzi tu o dystans zaledwie 3 kilometrów...
Przecież dystans 3 kilometrów, pomiędzy 12 osobami bez maseczek jest że hohoho, nawet słynny wirus nie da rady przeskoczyć, a cóż dopiero się zagnieździć, bo oficjalnie dystans do dwóch-trzech metrów jest bezpieczny. Pani dyrektor chyba rzeczywiście jakoś trzeba odciążyć te spracowane głowy.
Mój mąż miał pozytywny wynik testu 18 listopada a ja skierowanie na kwarantannę dopiero 21 listopada. Dobrze, że sama sobie narzuciłam kwarantannę bo ile osób mogłam zarazić?
Pani dyrektor ma rację dzisiaj przechodząc koło Fokusa widziałem 7starszych panów na ławeczce i stojących bez zachowania dystansu i żaden z nich nie miał prawidłowo założonej maseczki pod brodą lub nosem.s
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!