ta decyzja powinna należeć do rodziców dotkniętych kalectwem dziecka, a nie do człowieka, którego kolejne narodzone dzieci wychowuje zapracowana teściowa
gdyby Jan Kowalski stał z takim banerem, to po pierwsze zwinęliby go i wlepili mandat. są równi i równiejsi.
Moje ciało, moje dziecko, moja świadoma decyzja. Czy on pomoże rodzicom tych chorych dzieci? NIE bo państwo matki które nie pracują tylko opiekują się chorymi dziećmi ma głęboko w dupie! A co jeśli rodziców braknie.....
Mamy wolny kraj tak więc każdemu wolno wyrazić swój pogląd. Dla normalnego człowieka zdjęcie przerażające, ale dziś tak trzeba przy obecnym zdziczałym i zmaterializowanym społeczeństwie. No i niech ktoś powie, że to zarodek.
Jak ten pan dyrektor wygląda, nawet po pracy, przecież nie ma 20 lat i do tego aż taki luzacki, wręcz niechlujny wygląd. Wstyd. Jak potem myśleć o nim jak o poważnym dyrektorze...
Jak to możliwe, że dyrektor publicznej instytucji para się taką działalnością polityczną i wręcz wstrętną, gdzie są władze miasta
za 100 tys. pensji rocznie w Osirze też bym stanął z banerkiem
ps. w jego przypadku lepszy byłby baner : po jednej stronie leszek rambo a po drugiej hala balonowa- prosty i czytelny przekaz
Do doktorów Jaremów i innych dudusiów. Pamiętajcie że również kiedyś i wy byliście zarodkami a jednak dano wam teraz wyrażać swoje prymitywne poglądy. Macie zmaglowany intelekt - jeżeli tego nie rozumiecie. Pamiętajcie każdy ma prawo do życia. No ! KOCHAJMY SIĘ !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!