metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
martens ~martens (Gość)31.01.2013 09:14

ruda ~ruda (Gość)31.01.2013 09:06

Tak naprawdę to chodzi o prace, a kto patrzy na kompetencje, bo przecież Pan Dyrektor Stanik prace w Domu Dziecka miałby do końca wakacji i co dalej,Dom Dziecka ma przestać istnieć dzięki naszym powiatowym władzom,ponoć za dużo kosztuje utrzymanie tych biednych niejednokrotnie skrzywdzonych przez los dzieci-liczy się kasa-przykre liczy się ich kieszeń;-(

00

castro ~castro (Gość)31.01.2013 08:25

Przed chwilą przeczytałem informację o pani członek zarządu i wcisnęło mnie w fotel.TW NINA.Czy w tym kraju,powiecie, mieście nie ma uczciwych prawych ludzi mogących zarządzać w naszym imieniu,jak długo sprzedajne miernoty będą na eksponowanych stanowiskach...Kto ją wybrał,czy wszyscy radni powiatowi są,, umaczani ,,.Sprawdza się mądrość starych powiedzeń-Jaki pan taki kram.Coś więcej na temat tej,,pani;,skąd ona jest,gdzie pracowała,na kogo doniosła..

00

zaskoczony ~zaskoczony (Gość)03.02.2013 00:45

"zaintereoswoany" napisał(a):

Na imprezach typu festyn z okazji dnia dziecka czy zabawa choinkowa zawsze było miejsce również dla dzieci wychowawców i dla nikogo nie zabrakło miejsca przy stole z 10 kg ciasta i 20 dzbankami herbaty. Proszę nie insynuować absurdalnych pomówień. Nigdy nie było sytuacji, żeby z powodu zabrania swoich dzieci przez któregokolwiek wychowawcę zabrakło miejsca np. w busie dla wychowanków DD.

00

To ja ~To ja (Gość)30.01.2013 21:28

Pan bierze się za dyrektorowanie w miejscu, którego funkcjonowania w ogóle nie zna. Ma ogromne aspiracje na stołek, ale niewiele o tym stołku wie. Ma też wpsarcie, którego nie przyjęli by w całym Piotrkowie. Ale niech zaczyna... Zobaczymy, poeksperymentujmy. dajmy mu szansę... przecież nie był tajnym współpracownikiem, co jako jedyną negatywną przyczynę uznaje mój poprzednik na wybór kogoś innego. Pan starosta podobno niejeden bukłaczek z panem Stanikiem wychylił. Teraz mają co opijać. Potem rodzice otworzą oczy i zobaczą co on jest wart, więc to jest chyba ostatnia szansa na spokojnie zabawić się.

00

Poczekamy zobaczymy!!! ~Poczekamy zobaczymy!!! (Gość)30.01.2013 19:47

Najpierw trzeba dać szansę człowiekowi i dopiero coś mówić. Przynajmniej jest czysty i nie był tajnym współpracownikiem SB!! Członkini Zarządu Pani A.W......a nie oto dowód!!!
http://katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=WO&katalogId=3&subpageKatalogId=3&pageNo=1&nameId=12374&osobaId=46135&

00

castro ~castro (Gość)30.01.2013 17:17

Jeżeli dyrektor Stanik dobierze sobie personel o podobnych kompetencjach jak jego to czarno widzę przyszłość poradni i na pewno jeszcze o niej usłyszymy,a arogancja władz powiatu,które eksperymentują na tak delikatnej materii przyprawia o mdłości.Panie starosto zdrowie dzieci to nie pole kartofli,czy plantacja czarnej porzeczki..

00

bodzio bodzioranga30.01.2013 16:27

Oburza mnie do żywego ta decyzja, bo powinien był wygrać pan pełnonocnik Krawczyński, pseudo "Dotchłem Wózku"!

00

... ~... (Gość)02.02.2013 21:41

"ann" napisał(a):
polecam info na http://poradnia.powiat-piotrkowski.pl, ciekawe podejście do sprawy otwarcia i funkcjonowania poradni

Ze strony internetowej faktycznie mogłoby to wynikać, jak bardzo są postępowi, otwarci, pomysłowi itp. Problem polega na tym, że w praktyce nic tam na razie nie działa. Dzieciaki od 1 lutego nie mogą już być przyjmowane w starej poradni, a w nowej jeszcze trwają rozmowy kwalifikacyjne, a dyrektor na zwolnieniu.
Także gołym okiem widać, że to napisała chyba osoba "zaprzyjaźniona" ze starostwem.

00

ann ~ann (Gość)02.02.2013 12:52

polecam info na http://poradnia.powiat-piotrkowski.pl, ciekawe podejście do sprawy otwarcia i funkcjonowania poradni

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat