Taka sama sytuacja jest na PKS -wzywana STRAŻ MIEJSKA ,albo nie przyjeżdza na interwencję bo nie ma czasu Albo przyjeżdza po 2 godz PARANOJA .a nasi SYMPATYCZNI GOSCIE robią co chcą POGOTOWIE natomiast jest momentalnie jak któryś z panów się skaleczy ,a odmawia przyjazdu do chorej nastolatki w wyniku czego dziewczyna zmarła ,ostatnio były 2 takie sprawy SZOK TE....... NASZE SŁUŻBY ŻAL
Dzidek czy Krzysiek z ubezpieczeń?który chce zagarnąć cale pkp i jest wielka świnia ktora wszystkim rzuca kłody pod nogi a gdyby nie jego kasiasty ojciec byłby nikim!!
Teraz dworce są podzielone na pkp przesiaduja same cpuny i zlodzieje szczegolnie tutaj na murku z tylu sklepu globi a menele na pks na laweczkach a jak sie wejdzie do poczekalni to nie da sie wytrzymac tak śmierdzi
Pijacy na dworcu to jedno,a przecież zas...any przez gołębie dworzec to dopiero obciach.Nigdzie z czym s takim się nie spotkałem.Strach przechodzić pod wiatą peronu I !A teraz w upał to smród jest niemożliwy.Co na to władze miasta,dyrekcja PKP czy Sanepid?Te gołębie mogą roznosić różne choroby.
Kiedyś poszłam na dworzec po remoncie aby zobaczyć jak teraz to wygląda. Smród od bezdomnych wyrzucił mnie za drzwi. Tragedia. Jaka to wizytówka naszego miasta ???
drodzy mieszkancy sluzby policyjne i straz miejska dorze wiecie kim sa te osoby jesli pozwolicie to wam ulatwie zdislaw papierak. slawek banasiak .pisarek.kazdy znich ma meldunki i mieszkania jeden mieszka u siostry na sulejowskiej drugi mieszkaniwe wynajmuje a trzeci spi u niego .jest wieksza gropa maja na wiejskiej meline ze tak powiem .zajmijcie sie pustostanami przy ulicy narutowicza tam dopiero sa coda maj nawet wersalki i kolderki ......pozdawiam i zycze milej pracy strazy miejskie
Wygląd doklejonych budek z kurczakami, kebabami itp. do nowego budynku ( na gabinety lekarskie?) też straszy. Skąd taki pomysł, aby zostawić te okropne budki? Nie można było przenieść usług do nowego budynku? Okropnie wygląda dworzec. Zwłaszcza po stronie pks. Wstyd dla Piotrkowa. Podróżny wysiada i widzi jeden wielki bałagan.
Na noc dworzec jest zamykany. W zeszłym roku w zimę byłem świadkiem jak ochrona wypraszała podróżnych bo zamykają.Była tam między innymi mama z synkiem około 5 letnim.Na dworze -10 stopni a pani ta musiała czekać na mrozie 3 godziny na następny pociąg.Pytam się po co ochrona,kamery jak i tak nie można w nocy korzystać z poczekalni.Ochroniarze na noc zamykają się w środku i na tym polega wielka ochrona.Skoro jest ochrona to poczekalnia powinna być dostępna również w nocy.
I tak jeszcze chwilę i na tym dworcu będzie się zatrzymywał tylko osobowy do Koluszek. Cóż, jakie miasto taki dworzec.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!