metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ptbm ~ptbm (Gość)04.06.2016 02:03

No niestety problem paru osób z dworca niestety jest uciążliwy, a zwłaszcza że z dnia na dzień pojawiają się nowi.To nie jest problem tylko PKP ale całego POW i nikt nie potrafi nic z tym zrobić. A tych 5-7 "bezdomnych" faktycznie ma gdzie mieszkać. Ale co jako "bezdomny" zawsze coś od ludzi wyłudzi.

20

97-??? ~97-??? (Gość)30.05.2016 19:25

Nie zapominajcie że Ci na których tak utyskujecie to wciąż są ludzie , ludzie ! Więcej sympatii zapewnie macie dla swoich czworonogów niż dla tych nieszczęśników.Żenada.

29

Razem dla koryta ~Razem dla koryta (Gość)30.05.2016 19:41

Niech im zawiadowca stacji puści przez głośniki Fakirów, a sami z dworca uciekną.

80

z POW ~z POW (Gość)29.05.2016 20:32

Cos tu nie gra. Z jakiej racji policja ma pilnowac dworca? Zeby nie cuchnelo menelami i golebie nie kupczyly?
Zainwestowano ogromna kase w monitoring tego miejsca. Hol, perony, chodniki. Wszystko widac jak na dloni. Pracownicy ochrony dworca maja specjalistyczne narzedzie plus uprawnienia oraz kazdego pierwszego dnia miesiaca, pensje. Wiec o co tu chodzi? Kilkanascie interwencji sluzb miejskim w tym roku, a tu skala problemu olbrzymia. Moze wiec nalezy przyjrzrc sie kto tego dworca pilnuje i na jakich zasadach bo mam powazne watpliwosci co do profesjonalizmu ochrony. Kolejna sprawa to zjawisko bezdomnosci, a za to juz sluzby nie odpowiadaja. Mozna takich karac i zamykac. I tak wroci gdzie ma dogodne warunki. Warunki zmienic. Pojda w inne miejsce, moze mniej eksponowane...

150

Szymon70 ~Szymon70 (Gość)30.05.2016 17:47

Straż Miejska haha Zadzwoniłem kiedyś z prośbą o interwencję - Bezdomni śpią pod balkonem mojego mieszkania, piją. Do tego dochodzący do mieszkania zapach... Pan ze straży miejskiej poinformował mnie, że w tej kwestii nic nie mogą poradzić. Stwierdził również, że to strefa ogólnie dostępna. Ciekawie jest też w śmietniku przy Słowackiego 130. Bezdomni zrobili sobie tam prawdziwy obóz. Trzeba to zobaczyć i poczuć... Naprawdę warto. Oczywiście SM nieobecna. Byli specjalistami od fotoradaru ale zabrano im kochaną zabawkę.

81

rvrr ~rvrr (Gość)30.05.2016 14:58

Ja tam się nie dziwie ... Można kulturalnie przetrącić kwasibora , a ze się przy okazji człowiek sfajda w pory to co z tego ?? Przynajmniej w zime jest w d.... ciepło :))))

60

Ferguson ~Ferguson (Gość)29.05.2016 20:14

Bezpłatna. To dlaczego jedna z Pań pobrała ode mnie oplate.2zl.. mydła.i ręczników nie było. Jak wyszedłem. to tej starszej pani w niebieskim fartuszeku nie było. To miało miejsce 3tyg temu

130

Antoni ~Antoni (Gość)30.05.2016 12:48

Sprawa znana i dyskutowana OD LAT WIELU. Stary dworzec sypialnia menelstwa-odur i co było wsztscy widzieli. Pasażer niezależnie od pogody na peronie, menel leży przy kasach. Remont kowta dziesiątki milionów i co się zmieniło.OTO JEST PYTANIE- następne pytanie kiedy jakiś decydent będzie miał jaja i zadecyduje dworzec dla podróżnych z biletem czyli zgodnie z przeznaczeniem albo dworzec dla upadłego alkoholika odrażającego -pachnącego jak wiecie i niereformowalnego. WIEĆ NIECH KTOŚ W KOŃCU ZADECYDUJE KTO MA NA TYM DWORCU PRZEBYWAĆ- PRZYNAJMNIEJ BĘDZIE WIADOMO KOMU CO WOLNO A KOMU NIE- ?????????????????

70

powiernik powiernikranga30.05.2016 11:26

Perony odgrodzić od miasta (w Piotrkowie konieczne przejście podziemne lub nowe nadziemne z windą). W budynku dworca zainstalować bramki, tak by poczekalnia znajdowała się za nimi. Kupujesz bilet, otwierasz bramkę, czekasz w spokoju na pociąg.

Thales_ticket_barriers,_Dhoby_Ghaut_MRT_Station,_Singapore_-_20051231.jpg

70

Jest ~Jest (Gość)30.05.2016 07:34

Na Kołłątaja po wieżowcach śpią na klatkach

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat