Nie tylko pisowi mają problem. Niemcy tez nie chcą się szczepić tym czymś nazwanym szczepionką. Oj chyba dostaną baty od globalistów.
Jak to możliwe, że kiedyś ich wspierałem, a teraz szału dostaję jak ich widzę ? To chyba jednak alergia na kłamstwo ?
Naiwnych niech szczepią zmądrzeją po jak skutki uboczne zaczną działać i osoba zaszczepiona niezdolna będzie do żadnej pracy
Jak widzimy, oni już nawet nie kryją się z tym, że już rozpoczęli proces wprowadzania w naszym kraju segregacji sanitarnej, czyli mechanizm apartheidu, czyli podziału na osoby uprzywilejowane i PODLUDZI nie mających żadnych praw. I wprowadzają to na naszych oczach, bez jakiejkolwiek reakcji sprzeciwu z naszej strony, nie posiadając na to co robią absolutnie żadnych praw. To zwyczajny faszystowski, totalitarny zamordyzm.
Czy nadal będziemy na to pozwalać, to już zależy tylko od nas samych, czy zachowamy nasze wolności, czy też zakończymy nasz żywot, jako pensjonariusze nowych obozów reedukacyjnych dla nieprzystosowanych do nowej normalności vulgo nowego ładu.
15 stycznia ma również zostać uruchomiona lista dla chętnych na DOBROWOLNE szczepienie..
Już zapowiadają przywileje dla tych co się ZDECYDUJĄ .
PISowscy medycy, posłuszne wykształciuchy
Wszyscy kłamcy ,co na tym robicie forsy kupe
Mnie nigdy nie ogłupicie
Mnie wszyscy możecie tylko całować w ....
w Piotrkowie szczepią najpierw administrację szpitala przy rakowskiej ,a inni medycy z poza szpitala czekaja i czekaja.
Towarzysz Miller wpasował się sam, czy na zaproszenie ? Niejaki Dworczyk konfabuluje jak zawsze . Pewnie stanie się zagrożeniem dla rzecznika rządu.
Okropność!!! Ale tak właściwie, to co się takiego niemoralnego stało, bo nie bardzo kumam?
Paranoja. Mam się dobrowolnie iść truć szczepionką na coś co jest w 90% tworem medialnym bo jak nie to mnie przeniosą do getta? Czy komuś na rozum poszło? Już od dawna nie szczepię się na nic i nie korzystam z cudownych preparatów stworzonych przez światowe koncerny farmaceutyczne i dobrze na tym wychodzę. Medycyna naturalna i niekonwencjonalna jest dużo lepsza tylko prawda o tym jest skrzenie ukrywana co by nie doprowadzić do strat owych koncernów i jednocześnie państwa które na tym zarabiają (a zarabiają praktyczne wszystkie) też nie miały strat. I nie zamierzam zmieniać zasad.
I po co to pieprzenie o dobrowolności i bezpłatności szczepionki? Skoro nieszczepieni (dobrowolnie) mają być teraz dyskryminowani? Na grypę też mało osób się szczepi a jednak nie dyskryminują tych nieszczepionych. Poza tym chyba zapomnieli poinformować ludzi, że na covida też trzeba będzie szczepić się co roku. Tylko, że za rok szczepionka już nie będzie bezpłatna i ciekawe ilu będzie chętnych. Dziadostwo i granda!
Art. 39 Konstytucji RP (eksperymentalne szczepionki z zatwierdzeniem WARUNKOWYM przez FDA i EMA) się kłania. Do tego kłania się artykuł 32 RP - nie wolno ludzi dyskryminować z jakiejkolwiek przyczyny.
.
Mam gorącą prośbę do lekarzy będących poza systemem szczepień (sprzeciwiających się) - otwórzcie gabinety prywatne, gdzie będą przyjmowani w pierwszej kolehności nieszczepieni. W PiSowską służbę zdrowia i tak nie wierzę. Chcę mieć bez przymusu szczepienia eksperymentalnymi szczepionkami dostęp do prywatnej służby zdrowia. To co robicie nazywa się "Neuva Espana" lub jak kto woli "La Valla" - polecam obejrzeć i obalmy ten jbany reżim razem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!