Do Wiki.Skąd masz takie informacje nie prawdziwe,byłem na miejscu i nikt tam nie kłusował.Pierwsze ciało było zaplątane w sieci które ktoś zastawił ale drugie nie i łódź nie zaplątała się w sieci tak jak piszesz.To był wypadek.
Ktoś pisał o zaplątaniu w sieci. Czy na pewno to wędkarze, czy może kłusownicy? To nie umniejsza tragedii i mojego współczucia dla rodzin.
Jak czytam niektóre komentarze to aż się scyzoryk w kieszeni otwiera . Znałam osobiście jednego z wędkarzy. I to nie żaden kłusownik! Wędkowanie to była jego pasja to był wielki człowiek o wielkim sercu . Świec Panie nad jego duszą [*]
O tym fakcie dowiedziałem się dziś natomiast w sobotę od rana trolingowalem przeplywajac z płyt w rejon przepompowni. Po drodze na echosondzie zobaczyłem dziwny zapis tj. tak jak by płynoł sum olbrzym. Ten fakt sfotografowalem wraz z poz. GPS. Dziś gdy się dowiedziałem o tym nieszczęściu skojazylem, że owo zdjęcie najprawdopodobniej przedstawia łódkę do góry dnem. To było w rejonie Karolinowa na głębokości 7,80 m. poz. 205°R. Zdjęcie zrobiłem co widać w jego właściwościach o godz 10:21. Gdybym wiedział to dał bym strażakom i policji znać, którzy niebawem mieli się pojawic. Zaznaczyć należy, że to szmat wody i pretensje do służb nie są tu na miejscu.
Niestety ale jeden z tych panów miał sprawę w sądzie o kłusownictwo współczuję rodzinie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!