mam dla Ciebie propozycję januszku. Masz dowody idź do prokuratora, nie masz skończ. Że masz jakiś uraz do Zwierzchowskiego to widać. Masz pomysły - przedstaw je. Albo lepiej - załóż własny klub i pokaż wszystkim jak to powinno wyglądać. Z Twoimi pomysłami na pewno podbijesz polską ligę.
Nie jestem fanem Prezesa, ale Twojego szczekania już się nie da czytać. Plujesz jadem na kilku portalach. Zaraz jak lodówkę otworzę to będę Twoje posty widział. Nie rozumiem czemu chcesz zaszkodzić klubowi.
Prokurator jak będzie chciał i się zainteresuje sprawami Zwierzchowskiego i spółki,to bez problemu mnie odnajdzie po moim IP.Ja chętnie przedstawię prawdę.Klubowi nie chcę zaszkodzić,po prostu te osoby z zarządu już zrobiły tyle numerów,że czas z tym skończyć.Prawda zawsze w oczy kole,nie lubię Zwierzchowskiego to fakt,ale piszę prawdę o jego wyczynach.
Zresztą peppe możesz razem z panem Zwierzchowskim złożyć w sądzie sprawę o pomówienie lub ochronę dobrego imienia prezesa Piotrkowianina.Przedstawicie moje wpisy na forum i ktoś będzie ukarany.Nie ma problemu.
januszek zamknij morde dzięki Zwierzchoskiemu ten klub istnieje chodzi na żebry do wszystkich firm w mieście żeby klub przetrwał. Reczna w Piotrkowie jest dzieki Prezesowi a o twoich przekrętach też jest głośno
Januszek skąd Ty jesteś!!! gdyby nie pan Zwierzchowski to Potrkowianina by już nie bylo....
szczekajcie sobie pieski Zwierzchowskiego,szczekajcie.W ramach solidarności z panem prezesem proponuję ogolić się na łyso.Cofnijmy się do lat 2007-2008,gdy zespół nazywał się Focus Park,a wasz kochany pan prezes miał budżet w wysokości 2 mln. złoty.Tutaj jest największe pole do popisu dla prokuratury.Gdyby nie pan prezes to ekstraklasa męska byłaby dalej w Piotrkowie.Niestety Z. wolał napychać pieniądze w swoje kieszenie(czytaj w dom budowany z pensji strażnika miejskiego) niż zainwestować w zawodników.To,że klub pikuje ostro w dół,zawodnikom kradnie się ich pieniądze,są numery ze stypendiami i rozliczeniami z dojazdów,ludzie nie przychodzą na mecze,to wszystko jest ok?O piłce ręcznej i działaniach pana Z. nie wiecie nic,dlatego szczekacie.Z. wywinął się już raz prokuraturze,ale jest jeszcze kilkadziesiąt haczyków na niego.Może prokurator się zainteresuje?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!