Nie wiem czemu się tak uczepiliscie tego kawałka droga jak każda inna nawet na gminnych drogach są wypadki śmiertelne tu nic za bardzo sytuacji nie poprawi bo korki w wakacje i tak będą odbije się też remont A1 to wszystko się gdzieś będzie musiało rozładować także więcej cierpliwości.
Jestem księdzem i byłem na miejscu wypadku już w pierwszych minutach. Modliłem się za wszystkich , którzy ucierpieli w zdarzeniu , szczególnie za najbardziej poszkodowanych. Wyrażam wspólczucie ich najbliższym i proszę wszystkich o modlitwę.
Droga śmierci i jej kolejne żniwo niech spoczywają w pokoju zal mi ludzi????????
Droga śmierci i jej kolejne żniwo niech spoczywają w pokoju zal mi ludzi???????? mam 10 lat i.naprawde zal mi osob którzy zgoneli w tym wypadku
Kiedy w końcu będzie jakaś blokada drogi zorganizowana przez naszych gminnych "polityków"? Tylko to jest w stanie realnie wpłynąć na przyspieszenie obowdnicy
No właśnie kto blokowałbudow
No właśnie kto protestował przeciwko budowie tej drogi s 12. No obecna władza Sulejów dla pokoleń P Burmistrz i jego radni ztego ugrupowania bo wszystkie warianty się nie podobały, no to teraz mamy co mamy proste.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!