Jeżeli jechał od Sulejowa w stronę Kielc i chciał skręcić w stronę Dąbrowy nad Czarną to skręcał w prawo....
ale wiadomo ze jadac od sulejowa dabrowa nad czarna jest po prwej stronie...
Jak coś to wczoraj jechało 2 panów tum busem 😊 także jeśli nie macie pojęcia to po prostu zamknięcie mordy 😊 bo ja znam tych panów 😊 i nie byli oni sprawcą tego wypadku tylko ta kobieta także pozdro 😊
Nie róbcie sensacji z ludzkiego nieszczęścia... Nie rozumiem co was to obchodzi .. Na szczęście nikt nie zginął ale nie rozumiem co wam z tego przyjdzie że zrobicie sensację
Ja jestem siostra poszkodowanego i nie rozumiem z czego robicie taką sensacje ..? Przynosi satysfakcję?
Jestem siostra poszkodowanego i wiem jak to sie stało
Także jak nie macie pojęcia to bądźcie cicho i nie róbcie sensacji bo każdemu może sie to zdążyć.
A jeśli kobieta co uderzyła w mojego brata auto nie umie jeździć to po co wsiada za kierownicę?
bylem w chwili wypadku na miejscu zdarzenia, bus od uderzenia obrocil sie 180 stopni i wlecial do rowu,
pytanie do LUZIKA a co ma wczorajsza jazda do dzisiejszej? i czy sie bawili czy nie? niech cie to chlopcze nie interesuje bo kociej mordy dostaniesz, niektorzy ciesza sie z zycia zamiast marudzic bez przerwy i zrzedzic ze jest mi zle, pozdrawiam
Gościu skręcając VW w prawo chyba zwolnił do zera, żeby nie przymocowana betoniarka na zakręcie szyb mu nie powybijała. Kobitka z Bydgoszczy zagapiła się, ale nie przypuszczała też, że ktoś skręcając samochodem będzie to robił z prędkością furmanki.
Do miarka: po pierwsze skoro sygnalizował, że skręca to mógł sobie jechać i 10km/h, a to baba z tyłu powinna uważać, a skoro busa z betoniarką wpierniczyła do rowu to chyba za wolno nie mogła jechać. A po drugie skąd wiesz, że nie była betoniarka przymocowana? Byłeś tam??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!