Co zrobić z takimi b...... jak ten kierowca??? Co zrobić z młodymi b.....z ręką na "12" na kierownicy i przekrzywionymi w kierunku fotela pasażera??? B.... id... puknijcie sie w głowy. Juz za dużo złego zrobiliście. Ile tacy stwarzają zagrożeń na drodze?
Mam nadzieje , że sąd szybko rozstrzygnie o bezwzględnym pozbawieniu wolności dla brawurowego kierowcy.Mam również nadzieję , że sprawca czynu będzie musiał wypłacić sowite odszkodowania pieniężne. DO POSZKODOWANYCH: Gdyby się jednak okazało , że młodych nie zamkną do więzienia , a ich rodzice nie zapłacą wam kupy kasy , to wpadnijcie do sądu do piotrkowa. Tu na 100% sędzia każe ich ukamienować. No żeby było medialnie , wszystkim.
A może by sie ktoś zastanowił i pomyślał że to było na zakręcie i koleś ze skody ścinał sobie zakręt, jak to bywa w zwyczaju. Mam nadzieję że sąd weźmie to pod uwagę bo skazać młodego chłopaka to żaden problem. Trochę wyobraźni ludzie!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!