Dlaczego marihuana na zdjęciu? Nie chodźcie do pracy. Już dawno by wirusa nie było, gdyby się wszyscy zwolnili.
Oczywiście wszyscy "chorzy" bezobjawowo. Gdyby nie dali sobie zrobić testów, to nie przyszło by na myśl, że są chorzy...
W wielkim mieście pietrkowie nikt już nie choruje i nie umiera. Jedynie śmiercionośny świrus pracuje na konta światowych oszustów.
Jak to jest ? Premier odwołał pandemię a tu 300 zakażeń. Jak można polecenia Premiera nie wykonać.
Dlatego nie jeżdżę MZK,nie chodzę do kościoła i na stadion. Niestety nie można liczyć na odpowiedzialność ludzi. Szkoda tylko tych niewinnych ludzi,którzy dbają o zdrowie a zostaną zarażeni.
urzędnicy obsługują bez masek a od ludzi wymagają - to dopiero przykład realizacji przepisów?
Od kilku dni mam duszący kaszel i katar. Zgłosiłam się do lekarza rodzinnego, wypisał zwolnienie,kazał siedzieć w domu. Zapytałam o możliwość zrobienia testu na covid,kazał zadzwonić do sanepidu. Dzwonię,pytam. Nie ma możliwości wykonania testu. O co tu chodzi?
Emzetki. Jazda zerówką to już szczyt wszystkiego. Zerówką jadą całe tłumy, tych samych codziennie, głównie starszych osób, na cmentarz. Zero dystansu. W emzetce jak w ulu - tak plotkują. Większość bez maseczek albo maseczki ma pod nosem czy na brodzie. Strach wejść do takiej emzetki. Drugie źródło zakażeń to kościoły. Przed mszą i po mszy gromadki plotkujących ludzi. Oczywiście o dystansie i maseczkach nie pamiętają. Hala, stadion - człowiek przy człowieku. Jak to się nie zmieni to będzie źle.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!