metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Beata39 Beata39ranga09.11.2013 08:36

W naszym mescie ludzie nie umieja jezdzic a chodzic to juz nie powiem Ja jestem kierowca od 22 lat i nie mialam zadnego wypdku ale jak patrze jak tu w piotrkowie sie jesdzi to mnie szlag trafia nie ma kierowcow zdecydowanych a piesi pchaja sie na chama i nie tylko na pasach a na pasach jak chca przejsc to z tego co wiem to w przepisach i w przedszkolu uczyli ze trzeba sie dokladnie rozejzec wie c zbedne tu sa glupie dyskusje.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.11.2013 10:15

"piotrkowianin-30-" napisał(a):
Tak?Tam wypadki? to takie dziwne!!!! Może któryś z imbecyli pomyślałby nad zmianami ??

Nie mów tego głośno, bo znowu postawią nakazy skrętu w prawo, jak na ul. Polnej przy Al. Armii Krajowej.
I jeszcze taka ciekawostka: wczoraj po godz. 20 jadąc ul. Wojska Polskiego od strony pl. Litewskiego na zachód zauważyłem wycofujący z CH Stary Areszt srebrny samochód terenowy. Moją uwagę zwróciła zbyt duża prędkość jak na cofanie i brak świateł. Zahamowałem więc, a po chwili okazało się, że ten samochód jedzie bez kierowcy. Daleko nie zajechał, bo zatrzymał się na stojącej na wprost wjazdu na parking latarni. Pewnie jakaś "kierowczyni" przyjechała na zakupy i zapomniała o wrzuceniu biegu oraz o hamulcu ręcznym. Autko skorzystało z okazji i udało się na krótką przejażdżkę. Szczęście, że nie wpadło na chodnik i nie przygniotło jakiegoś przechodnia do muru.
Swoją drogą, to trochę nieprzemyślaną decyzją było, wg mnie, robienie miejsc parkingowych na wprost tego wjazdu - z miejsc prostopadłych samochody raczej same nie wyjadą na ulicę.

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)09.11.2013 10:24

"Beata39" napisał(a):
a piesi pchaja sie na chama i nie tylko na pasach

Pewnie się pchają, bo mają dość czekania po 20 minut, aż kierowca łaskawca (jeden na czterdziestu) się zatrzyma. Bo przecież każdemu bardzo się śpieszy;)

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)09.11.2013 10:26

"Piotrkowianin" napisał(a):
Pewnie jakaś "kierowczyni"

Skąd taki wniosek?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat