metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)13.01.2019 12:55

Nie opluwajcie się tak czy to ważne skąd kto jest.Trochę szacunku dla drugiego człowieka.

40

gość y ~gość y (Gość)13.01.2019 13:42

Zgodnie z Prawem o Ruchu Drogowym dział II, rozdział 2, art.14 pkt 1 a: zabrania się wchodzenia na jezdnię bezpośrednio przed jadący pojazd,, w tym również na przejściu dla pieszych.

90

gość ~gość (Gość)13.01.2019 15:04

Mam nadzieję że nasza policja już gościa mają namierzonego i odpowiednio ukaże
i nie ważne skąd kierowca był,takich bydlakow trzeba eliminowac na zawsze

50

goscc ~goscc (Gość)13.01.2019 15:14

W belchatowie obok rynku ludzie przechodzą przez przejscie jakby to był cały czas chodnik,nawet nie mają zamiaru się obejrzeć czy coś jedzie.Są bardzo zdziwieni Ze na nich trąbię ,ostatnio trąbię na pajaca który chce wejśc na pasy to się gapi czy nie jestem jego znajomym.Ale zatrzymał się a ja przejechałem.

80

gość ~gość (Gość)13.01.2019 14:29

Jak Panie wtargnęły na jezdnię to dlaczego kierowca "wziął"?Wiem zaraz ktoś napisze,że był w szoku.Ale ja uważam,że był pod "wpływem" i tyle w temacie.

81

gość ~gość (Gość)13.01.2019 16:45

Bo kierowcy mysla że jak mruga swiatlo i pasy interaltywne to po co abysmy wiedzieli ze ktos chce przejść na pasach to jak by wjechać na tory kolejowe mimo mrugaiacej sygnalizacji

25

gość ~gość (Gość)13.01.2019 11:55

Pieszy na przejściu jest świętością i to kierowca ma obowiązek zwolnić i się rozejrzeć i przepuścić pieszego bo kierowca nie jest Panem na drodze.

612

gość ~gość (Gość)13.01.2019 11:38

Mniejsza z tym czy to jechał EP, EPI, ERA, EOP czy EBE. Problem polega na tym, że piesi zachowują się jak święte krowy. Nie patrzą czy coś jedzie czy nie wchodząc na pasy. On idzie i już. A później płacz i zgrzytanie zębami bo doszło do potrącenia, trochę wyobraźni i zdrowego rozsądku...

196

gość ~gość (Gość)13.01.2019 18:36

Na tym przejściu co chwilę odchodzi do jakiś zdazen A że kierowca zwiał to chyba trzeźwy nie był i tak go znajdą to nie wies

50

gość ~gość (Gość)13.01.2019 18:38

Przypominam że w Polsce nie ma obowiązku przepuszczania pieszych którzy stoją przy przejściu lub się zbliżają, te przepisy nie weszły.

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat