Do nikogo nie zwracam się imiennie,ale jeśli masz problem z rozumieniem spraw ważnych to nie moja wina.
Zresztą z tobą wszelkie konfabulacje są zbędne,z tak prostym człowiekiem nie ma o czym dyskutować.
kompromitujesz się idioto !!!
zagłosujcie na Pana Damiana Sergiusza STACHACZYKA, człowieka który przez większość swojego życia robił ciemne interesy i miał kłopoty z prawem. Gratuluję Wam drodzy Piotrkowianie "konkretnych" KANDYDATÓW !!!
W pelni swiadomy praw i obowiazkow...te slowa moga obrocic sie przeciw zglaszajacemu wniosek.
Chociaz jestem bardzo za tym projektem. Dwa razy to wystarczy na obiecanki-cacanki i zmiany statusu na bogaty ze sredniozamozny.
I ma Pan całkowitą racje. Pan Marian Błaszczński niczego dla nas dobrego nigdy nie zrobił.
nie mów mi kogo mam omijać z daleka
"Dwukadencyjność to świetny pomysł! - mówił wczoraj Błaszczak".
Super pomysł i mam nadzieję Panie Błaszczak, że tej samej zasady będzie się trzymał każdy w PiS. I zacznijmy od Sejmu bo wy nie jesteście Święte Krowy!!
Luzik czy pisząc to miałeś na myśli Sulejów ?
Nigdy i w żadnej,dlatego.....
Pamiętajcie,na tych ludzi nie głosujemy:
Okręg nr 1
Krzysztof Chojniak
Mariusz Staszek
Przemysław Winiarski
Paweł Załoga
Zbigniew Włodarczyk
Elżbieta Łągwa-Szelągowska
Okręg nr 2
Marian Błaszczyński
Jadwiga Wójcik
Marek Konieczko
Sylwester Łopatowski
Okręg nr 3
Monika Tera
Rafał Czajka
Adam Gaik
Karol Szokalski
Leszek Heinzel
Magdalena Majos
Okręg nr 4
Piotr Masiarek
Magdalena Kwiecińska
Urszula Czubała
Zofia Antoszczyk
Andrzej Kacperek
Izydor Młoczkowski
Te nazwiska omijamy z daleka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!