Chciałbym powiedzieć że DK-74 i 1 zajmują dość spory obszar w regionie. Nie wspomnieliście mniej więcej koło jakich miejscowości doszło do zdarzeń. W sumie to nie jest istotne, ale jakoś tekst się nie klei.
Ciekawe czy ten pierwszy za dachowanie mandat dostał i punkty? .Nawiasem mówiąc zapewnił zonie niesamowite atrakcje parkowaniem w rowie.Ale tak na poważnie to nie ma się co śmiać przecież mógł zasłabnąć na chwilę tak jak to w mojej gminie przed laty facet zasłabł na chwilę i skasował zaparkowane auta na chodniku .Drugi przypadek co znam to dziewczyna 20 lat nie bedąca w ciąży zasłabła na chwilę i zaparkowała w rowie .Więc nie wiemy co nam życie przyniesie i jakie niespodzianki zgotuje i nie ma tu znaczenie wiek osoby
rodzinę osoby która ucierpiała w wypadku proszę o kontakt email- wstawajiwalcz10@gmail.com mógłbym pomóc w uzyskaniu odszkodowania sam ucierpiałem w wypadku i zostałem sparaliżowany teraz pomagam innym którzy ucierpieli lub zostali poszkodowani w wypadkach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!