metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mcclay mcclayranga24.07.2016 00:51

Chciałbym powiedzieć że DK-74 i 1 zajmują dość spory obszar w regionie. Nie wspomnieliście mniej więcej koło jakich miejscowości doszło do zdarzeń. W sumie to nie jest istotne, ale jakoś tekst się nie klei.

111

colo ~colo (Gość)24.07.2016 07:08

A kiedy w tych tekstach coś się kleiło?.

90

Witek ~Witek (Gość)24.07.2016 10:34

Ciekawe czy ten pierwszy za dachowanie mandat dostał i punkty? .Nawiasem mówiąc zapewnił zonie niesamowite atrakcje parkowaniem w rowie.Ale tak na poważnie to nie ma się co śmiać przecież mógł zasłabnąć na chwilę tak jak to w mojej gminie przed laty facet zasłabł na chwilę i skasował zaparkowane auta na chodniku .Drugi przypadek co znam to dziewczyna 20 lat nie bedąca w ciąży zasłabła na chwilę i zaparkowała w rowie .Więc nie wiemy co nam życie przyniesie i jakie niespodzianki zgotuje i nie ma tu znaczenie wiek osoby

62

ARAMIS1012 ~ARAMIS1012 (Gość)05.08.2016 11:22

rodzinę osoby która ucierpiała w wypadku proszę o kontakt email- wstawajiwalcz10@gmail.com mógłbym pomóc w uzyskaniu odszkodowania sam ucierpiałem w wypadku i zostałem sparaliżowany teraz pomagam innym którzy ucierpieli lub zostali poszkodowani w wypadkach

11

poliszynel ~poliszynel (Gość)24.07.2016 17:05

Witek Ty to jesteś mózg...

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat