a może by wreszcie geniusze odpowiedzialni za organizację ruchu na tym skrzyżowaniu ruszyli szarymi komórkami i zmienili zasady ruchu. Wystarczyłyby cztery zmiany sygnalizacji i skrzyżowanie byłoby puste. Pierwszy kierunek to jazda w kierunku ronda sulejowskiego z lewo i prawo skrętem ,następnie kierunek odwrotny. To samo w kierunku placu Kościuszki i odwrotnie i sprawa bezpieczeństwa na tym skrzyżowaniu rozwiązana. Proste i bez żadnych nakładów finansowych. Wystarczy jeden kompetentny urzędnik, ale czy się znajdzie?
Dziwny związek skutkowo-przyczynowy.
8 grudnia przypomnę to były dwa samochody, nie pieszy . A pomysł reorganizacji ruchu na wzór skrzyżowania koło kauflandu uważam za znakomity. Proponuję wyminąć się na skrzyżowaniu kopernika i alej 3maja z autobusem komunikacji miejskiej przy skręcaniu w lewo przez obu użytkowników ruchu.
O czym ludzie mówicie - jaki kompetentny urzędnik? Sami PO-owcy rządzą to tak jest. Jak z biura PO przyszli do mojej byłej firmy aby im monitoring zainstalować to byli ok i super. W trakcie instalacji (gdy napomniałem o zmianie pracy) obiecali mi załatwić - bo taki "mądry" zna się na kamerach itd. Po wszystkim kazali przyjść na drugi dzień. I co? Ano nic. Pani udała głupią że pierwsze słyszy. Taki rząd, tacy sługusi, taki Piotrków.
Mentalność obecnej władzy.
W Piotrkowie to akurat rządzi PiSsssss.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!