Ja nie życzę sobie aby tzw. sztab owsiaka mieścił się w lokalu należącym do miasta. Nie ma na to naszej zgody !
I jeszcze jedno może radni miejscy odpowiedzą mi jaka jest podstawa prawna bezlatnego użyczania mienia miasta prywatnej fundacji?a jeśli nie wiedzą to może zapytają prezydenta na kolejnej sesji rady miasta
Ta kobita to dosłownie "człowiek-orkiestra". A właściwie to "baba-orkiestra". Dwoi się i troi, wszędzie jej pełno. Pewnie jak wystartuje w wyborach, to na wszystkie możliwe stołki naraz: prezydenta, posła, senatora, wójta, radnego i co tam jeszcze będzie dostępne.
W tej akcji nikt z organizatorów nie utrzymuje wynagrodzenia. Jesteśmy wolontariuszami. Ale to kawal ciężkiej roboty. Może wrzodaki się przyłączą pracując za free choć jeden dzień. Pozdrawiam maruderów
Czyli idąc twoim tokiem myślenia jeśli moja fundacja będzie chciała zorganizować imprezę to dostanie od um sale za free ?
Młodsi nie pamiętają ale już kiedyś była u nas ,,podwojna zbiórka""..
Ile to jeszcze lat upłynie i ludzie zrozumieją że od tego jest NFZ?Mało chyba im z wypłat zabierają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!