Zdjęcie nr 5 - ale urwał :)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
to urzednicy decyduja ile wysłac piaskare i czy wogole wysyłac a nie peuk....
jest ślisko bo jest zima,ale ci w peuku o tym zapomnieli po paru dniach wiosennej pogody.
Autoerrata. Miało być: "Każdy się może pomylić, nawet saper."
Kolega dobrze pisze,to jest dokładnie miedzy Siomkami a Gąskami,jakieś 100m. za wiaduktem w Siomkach w strone Piotrkowa!
A portal 'epiotrkow' znowu kolejny błąd,nie wiem kto zarządza ta stroną ale chyba jakiś cygan z chińską nawigacją,bo takich pomyłek to macie w h.. i jeszcze troche
Niestety nie masz racji. Od granicy miasta do technikum w Bujnach 1,5 roku temu położono chodnik i ścieżkę rowerową, których na zdjęciach nie widać. Poza tym:
Będziesz miał/miała odwagę przyznać się do błędu?
Każdy się może pomylić, saper. Tym razem się nie pomyliłem. Nie wmawiaj mi czegoś, czego nie powiedziałem (nie napisałem).
Śmieszne są te wasze komentarze :) Jeden mądrzejszy od drugiego :) Najważniejsze jest to, że nikomu nic się nie stało... a auta - rzecz nabyta .
["pipipipi" napisał(a)
mocno sie mylisz. to jest między technikum rolniczym, a graniczną - czyli w bujnach] to jest dokładnie między Gąskami a wiaduktem w Siomkach, na drugim zdjęciu jest znak z nazwą miejscowości Gąski, co więcej mieszkam tam więc wiem gdzie to dokładnie było.
Normą to jest fakt, iż wiele osób nie zauważa zmiany warunków na drodze, a [/b]standardowo[b]to jest pisać jak najgorzej o Piotrkowie, sarkastycznie wyrażając się nawet o innym śniegu.
jak widać jeden ma blachy EP a ta cytryna KR.
A tak nawiasem kierowcy nie dostosowali prędkości do warunków pogodowych to po pierwsze a już większość jeździ na letnich oponach ( a jak mnie moja pamięć nie myli opony letnie zakłada się jak temperatura nie spada poniżej 5 stopni celcjusza w nocy) a jak na razie w nocy jest poniżej zera
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!