Na stronie piotrkowskiego sanepidu wg stanu na 14.07 aktualnie z pozytywnym wynikiem - miasto: 12 osób a w powiecie piotrkowskim: 14 osób.
To nie może być prawda. Przecie Morawiecki powiedział, że już po wszystkim. W piątek Duda mówił, że pokonaliśmy wirusa. Szumowski mówił, że już jest dobrze. To skąd w ostatnim tygodniu tyle przypadków z miasta i powiatu.
Ja mam inaczej. Jak zachowuje metrowy odstep w kolejce to mi się ludzie wpychają bo myślą że nie stoję w kolejce.
Od jakiegoś czasu dane publikowane na str piotrowskiego sanepidu w ogóle nie pokrywają się z tymi z tabeli na epiotrkow. Wg komunikatu sanepidu stan na 14.07.- miasto: 14 osób aktualnie z wynikiem pozytywnym i powiat piotrkowski: 14 osób aktualnie pozytywnych
Nie mogę już czytać tych pierdół.No faktycznie ktoś umiera w wieku 83 lat i to jest dziwne..
Bo, ludzie zachowują się jak świnie. Ostatnio byłem z Żoną i dzieckiem w restauracji na otwartej przestrzeni było tam dużo ludzi żona stała w kolejce po lody ja troszkę dalej szukając wzrokiem wolnego stolika i doszedł do kolejki jakiś dziwny koleś który stał za żona niespełna metr Żona dała krok do przodu a on tez ja patrzę a on praktycznie stoi jej na plecach nie było nawet 50cm odstępu odrazu doszedłem i mowie Co Ty gościu odp*******sz wychodzisz Kobiecie na plecy gdzie bezpieczna odległość myślałem że go walne tam, stanalem za nimi a ten koleś się zmyl zniknął .Niestety tak jest ale nie zachowując bezpiecznej odległości możemy zarazić się dosłownie każda choroba od kogos. A niektórzy ludzie są jak wampiry energetyczne poprzez dotyk, czy nawet rozmowę z bliska potrafię wyssac z ludzi pozytywna energię
Po za tym, że coronavirus niszczy płuca, serce, wątrobę, nerki i powoduje pękanie mikro naczyń w mózgu, to teraz coś na gorzką osłodę tego całego coronavirusa. Osoba, która przeszła zakażenie bezobjawowo lub chorobę ma wysoki stan przeciwciał do około 5-6 miesięcy. Po tym czasie ich poziom spada do 12%. Wniosek jest taki, że może zachorować w kolejnym jesiennym rzucie.
Paranoja , a nie pandemia. Nigdy nie było tak mało zgonów w miesiącach marzec - maj.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!