No i co z tego beznadziejnego wpisu wynika? Cieszysz się? Okay. Skontaktuj się z 00-000, znajdziecie wspólny język.
Tylko to najwyżej wynika, co już wiadomo: że sobie można anonimowo splunąć, bo forum to taka spluwaczka i pójść dalej, jak gdyby nigdy nic.
Widocznie nie stać cię na sensowne wyrażenie krótkiej choćby myśli. Że też takich różnych ziemia nosi...
Co łączy Piotra Włostowica z Markiem Mazurem? Może ktoś podzieli się tą wiedzą.
Jadziu nie krzycz. Czy krzyk, to Twój jedyny argument? Wracaj lepiej tam gdzie Twoje miejsce - do sklepu z rybami.
Albo do gotowania zupek jak dawniej w barze na Bugajskiej.
A co to kogo może obchodzić? Nos w sos. Nogi w pierogi. Zęby w otręby.
Ale skoro musisz jutro rano zanieść nowe sensacje do magla, to ja ci napiszę, co łączy Piotra Włostowica z Markiem Mzurem, a nawet co łączy Piotra Włostowica z Lolą, bo ten temat również nie pozwala spać wielu ludziom.
Piotr Włostowic jest ojczymem Marka Mazura, a Lola jest pasierbicą Piotra Włostowica.
Ja wiem i bardzo chętnie się tą wiedzą podzielę.
Co to takiego? A no, jak sądzę, jest to płeć. MĘSKA.
Powiem więcej - według niektórych wywiadowców tutejszego forum i ja, we własnej osobie się tej kategorii chwytam.
No i jest cool.
Myślta se, co chceta.
Pozdrawiam - Lolek, Bolek, Tolek.
Do wyboru, do koloru
Nie wiem, co łączy Piotra Włostowica z Markiem Mazurem.
Za to wiem, jestem pewna i już to widzę, że MAZUR to będzie trudny taniec tu w Piotrkowie dla wielu i już teraz niektórzy tancerze dostali zadyszki, co widać po tym, jak w tym mazurze gubią krok...
Wiem natomiast, a także wie to również średnio rozgarnięty użytkownik tego forum, (poza tymi takimi, jak ci 00-000), co łączy Piotra Włostowica z Lolą. Nie małżeństwo. Nie narzeczeństwo. Nie rodzeństwo.
Łączy ich INTELIGENCJA i troska o miasto rodzinne, opuszczone i zaniedbane, fatalnie zarządzane, biedne.
A to młyn na wodę tym tam 00-000 i takim podobnym.
Komitety Bliżej Piotrkowian Rozwój i Gospodarność dla Piotrkowian i Razem dla Piotrkowa.Wyborcy chyba stracą głowę przy tych bliżej i dla .Tyle komitetów zarejestrowanych w dawnym budynku komitetu i gotowy zawrót głowy.
?hmm.. program wyborczy i przemowienie napisane przez zawodowca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!