Trzeba postawuć tam znak drogowy z napusem: Uwaga! Mgła Smoleńska! Od razu będzie mniej takich jak dzisiejsze zdarzeń
Biorą przykład z Maciarewicza?
Ten też miał trakse i nie było winnych.
Myszka żal mi cie.jakim trzeba być człowiekiem żeby tak napisać??
ŻENADA! Ani jednego zdjęcia? Nawet TVN i TVP miał materiał u siebie.
Epiotrkow jak zawsze nie potrafi zrobić prawidłowo reportażu. ..101 zdjęć wrzuca z czego 1/3 się powtarza. ...tak zależało im na szybkości wyrzucenia informacji, że nawet nie chciało się dokładnie przyjrzeć zdjęć
A wszystko to przez Macierewicza wczoraj oszukał przeznaczenie! 25 01 2017 Potężny karambol pod Toruniem. Wśród poszkodowanych jest szef MON Antoni Macierewicz. Kraksa z udziałem BMW Macierewicza! Lecieli 130 km/h i na nic nie zważali. W tym miejscu obowiązuje ograniczenie prędkości do 50 km...Memy na http://sklave.manifo.com/foto-szopka-2
Były dwie przyczyny tych karamboli, jedna to smog wałęsający się po Piotrkowie i okolicach od jakiegoś czasu, a druga i najważniejsza to głupota kierowców Tirów i osobówek, biorących udział w tych karambolach. I niech mi nikt tutaj nie wyskakuje z jakąś mgłą czy czymś podobnym.
a teraz jeszcze coś na Szczekanicy się stało. Wojska Polskiego zablokowana w obu kierunkach na wiadukcie nad A1
polscy pseudokierowcy nie umieje jezdzic pisalem to wielokrotnie, co teraz zawinilo cwaniaki? jakim imbecylem trza byc by wjechac wstojace przede mna auto?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!