a ja tam sie nie dziwie przy tym opale ktory jest sprzedawany na skladach marketach to dziw ze jeszcze zyjemy
Ile na ulicy Budki wycieli drzew!
Co się dzieje???
Wszędzie wycinają piękne, duże drzewa.
Najlepiej zrobić z Piotrkowa betonową pustynię.
A smog ponoć olbrzymi jest w Piotrkowie.
Po co ta kampania jak straż miejska pozwala swoim kolega palić czym się da...
Przykład na złotej .... 1 .... 5 .......
Lata "70 , "80 każdy palił czym się dało, masa aut z dwusuwami pod maską, brak katalizatorów, czterosuwy też litrami olej wciągały, paliwa badziewne a o smogu była cisza... Dzisiaj katalizatory, EGR-y, LPG i inne bajery, ogrzewania olejowe, gazowe, ekogroszkowe, pelet, przemysł leży a smogu co niemiara...
Ludzie smogu niema.To kłamstwo jakich mało. To jest jakiś wałek. Albo będą chcieli nam coś sprzedać albo coś zabrać. Ja już się nauczyłem że nikt o nas się tak nie martwi jeśli nie chce na tym zarobić
Zapewne w ramach walki ze smogiem "fahofcy" ze ZDiUM-u nie wyłączają wieczorem świateł na skrzyżowaniu ul. Kostromskiej i Modrzewskiego. O godz. 22:45 stałem z półtorej minuty na czerwonym świetle, wyjeżdżając z ul. Modrzewskiego. W tym czasie ul. Kostromską nie przejechał ani jeden samochód. A silniki kilku samochodów wyjeżdżających z ul. Modrzewskiego cały czas pracowały, emitując spaliny. Żeby chociaż zielona strzałka była.
"Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków! Całym sercem..."
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!