A w Afryce, Chinach i Indiach zupełnie na odwrót, więcej się rodzi niż umiera. I bądź tu mądry człowieku.
Z tego.k8asta niestety ogromną ilość ludzi wyprowadza się. Przy tych cenach za czynsz to w oezyszłtm roku urodzi się jeszcze mniej dzieci. Najpierw trzeba ma opłacenie mieszkania zarobić.
Za tą sytuację nie odpowiada Pan Chojniak i radni. Za tą sytuację odpowiadają ludzie którzy na kich głosowali.
Brawo!
Będzie jeszcze więcej, jak ci co mają odrobinę, muszą się z rzucać na majątki OLIGARCHÓW piotrkowskich. Brak człowieczeństwa na szczytach władzy nie tylko krajowej, ale i samorządowej.
Miasto umiera. Wszystko drogie, niskie zarobki, ludzie przenoszą się do innych miast.
Ja tylko nie mogę się nadziwić skąd bierze się takie zapotrzebowanie w Piotrkowie na nowe mieszkania, bo zakładam że takie jest skoro w ostatnich latach tyle nowych bloków powstało i nadal się buduje. Przyrost naturalny mamy ujemny, imigracji się nie spodziewam bo perspektywy są jakie są, zakupu mieszkań pod wynajem dla turystów raczej odpada, więc kto stanowi siłę nabywczą. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to że nagle wszyscy zaczęli przeprowadzać się z wielkiej płyty i innych zabytków do nowych mieszkań, ale to by oznaczało z kolei tam mnóstwo pustostanów
za to na wsiach budują mieszczuchy, bo tam świeże powietrze, ale do czasu, bo jak z pola i lasu zrobili osiedle gdzie mieszka 100 osób i kazdy przyjeżdża samochodem to już nie ma świeżego powietrza, a wieś powinna wywalić za zanieczyszczanie powietrza
Yarosław, Yarosław, Piotrków zbaw!!! I co, dziwicie się? A to tylko kolejna odsłona yarkowgo dobrobytu, w którym żyjecie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!