Jestem pod wrażeniem jak poradzono sobie z objazdami. Nie widziałem ani jednego znaku z napisem objazd, a jednak wszyscy odjeżdżali.
Na remontowanych ulicach miał być położony "nowy asfalt". Nowy tzn. jeszcze nigdy nie używany? A może to asfalt wcześniej frezowanych odcinków ulic? No chyba, że nowy wg nowej receptury który nie będzie się niszczył.
Żeromskiego ,to w tej chwili jedyna droga ,którą można wydostać się z miasta w kierunku Radomska. Hering ,,uszczelki,,Pioma,wszyscy maja utrudniony dojazd do pracy.Jeszcze ten TPS z palarnia ,, eko,, w parku zatrzymujacy co chwile ruch na ro ndzie.Dziura na dziurze,Moryca zamknięta, w zasadzie bez powodu ,bo nic się tam nie dzieje.Alternatywna droga przez Glinę zamknięta. Kto podejmuje takie decyzje
Otworzyli ulice ale zapomnieli namalować pasów i jak ludzie mają przechodzić jak brak pasów,chyba że ludzie nauczą się latać
"Warto uważać jeszcze na ul. Wojska Polskiego, ponieważ tam nie ma jeszcze wymalowanych pasów."
Na Słowackiego i Dmowskiego też nie ma.
A Moryca nadal zamknieta. To już drugi rok ,jak nic się tam nie dzieje.To się do telewizji nadaje.Prywatna ulicą ,ciekawe kto tam mieszka.
cieszę się że remontowane są drogi w Piotrkowie. chcę wiedzieć jednak co za 'mądry inaczej" ustawiał światła na skrzyżowaniu /rondzie/ ul.Sikorskiego i al.800 lecia. Tam będąc nawet pierwszym w kolejce, nie można go przejechać na zielonym świetle.Jadąc w kierunku ul.Dmoskiego /lub Słowackiego/ze skrzyżowania zjeżdża się już na żółtych,lub co gorsze,czerwonych światłach.Możę ktoś się tym zainteresuje?
To nie są remonty, remontu potrzebują Przedborska, Moryca i wiel innych. To co teraz zostało zrobione to ,,asfalt wyborczy,, i referendalny. Szopka trwa dalej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!