Ponieważ to półmaraton, więc ja również wyraziłem połowiczne zainteresowanie.
Ilu będzie Niemców, ilu Żydów, ilu Rosjan, a ilu Polaków, skoro to maraton Czterech Kultur?
Pierwszy będzie miał ryzyko ze spotkaniem się żyłki. Piotrków słynie z rozwieszania żyłek wędkarskich
Chyba w USA to wymyślili, a my przejęliśmy bezkrytycznie. Jaki jest sens robienia takich imprez w mieście? Popieram bieganie, popieram sport i to właśnie taki, masowy, bo ten wyczynowy został już dawno zepsuty przez pieniądze, ale po co to robić w mieście utrudniając życie wszystkim innym, którzy akurat nie biorą udziału w tej imprezie, nawet jako kibice, a chcą i mają prawo swobodnie poruszać się po mieście? Co stoi na przeszkodzie, żeby takie imprezy organizować poza miastem? Np. na terenach leśnych, byłoby zdrowiej i nikt by nikomu nie przeszkadzał!
Płaczecie że raz w roku są trudności w ruchu. Coś się dzieje w tym nudnym mieście źle, nic się nie dzieje też źle. Marudny ten nasz naród
zainteresowanie duze. zapisy od 01/02/2023 a tu sie 400 osób zapisało.....
Jak fajny bieg to pakietów startowych w miesiąc nie ma
A jak ma być inaczej? Było tyle biegów w Piotrkowie organizowanych przez OSIR a ostał się tylko półmaraton. Człowiek chciałby biegać po Piotrkowie w zawodach ale Bełchatów i Radomsko zawstydzają osir na każdym kroku.
Nie mogę się doczekać :) więcej osób do biegania i spacerów o będzie mniej aut na mieście :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!