Mnie kiedyś uratowały w tym szpitalu i teraz czuję się wspaniale i nic mi nie dolega
Super inicjatywa pani dyrektor. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Prawdziwy menadzer. Ona ratuje ten szpital, ona ratuje miasto. Ona ratuje Polskę. Pani dyrektor na prezydenta Piotrkowa w nadchodzących wyborach a ja na wice dyrektora
Ta Pani bardzo podobna w działaniach do Z. Ziemby. Tylko siedzą i podpisują umowy. Za nasze pieniądze oczywiście. Warto by się zastanowić nad poziomem leczenia. Bez lekarzy to sami sobie badań nie zrobimy. Do tego szpitala to nie tylko ludzie nie chcą trafiać ale lekarze nie chcą tam pracować. Smutne. Pani z ZUS niestety nie podniesie rangi tej upadającej placówki a swoim zachowaniem tylko personel odstrasza.
A co jej pieniadze ze pokazuja do zdjecia? Nasze pieniadze. I za nasze pracuje. To do roboty a nie foto lans.
Narzekaie, narzekacie, a ludzie z innych miast tu przyjeżdżają się leczyć, choć są szpitale w ich miastach. Ze mną leczyło się dwóch pacjentów z Radomska, 1 Tomaszowa. Widać nie są placówki gdzie jest gorzej.
Holtery są, a na podłączenie trzeba czekać miesiąc, na opis blisko trzy miesiące, na wizytę kolejny miesiąc. Jak tu żyć ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!