Wczoraj również był chwilowy brak dopływu prądu w centrum miasta / w trakcie meczu piłki nożnej, na szczęście podczas przerwy/. Warunki pogodowe dobre. Sypie się stara infrastuktura.
A ja jestem niezależna, mam pompę ciepła i cały tach w panelach słonecznych oraz posiadam spory bank energi. Pozdrawiam mieszkańców bloków
Osiedle Buczka? Gdzie to jest? W Piotrkowie? Takie osiedle? Szukam na mapach miasta i nie ma? Więcej szczegółów. Był prąd na ul. Słowackiego! Gdzie nie było?
Co to za komunikat.Nie podali gdzie doszło do awarii,jaka przyczyna itd.To już bardzo częsta sprawa w zachodniej części miasta.Od paru lat niewiele robią by poprawić ciągłość dostaw prądu,byle wiaterek i zwarcia itp.Elektronika w domach się od tego psuje.
Nikt nie powie prawdy bo pusieliby przyznać się, że wymagają od klienta a sami mają syf.
100 obietnic na 100 dni rządów i co ? które zrealizowane ? ,kasy NIEMA I NIE BĘDZIE cytując klasyka ,,,PO
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!