I tak pan Lorek odda swoje głosy na konto Pana Antoniego któremu znów się uda dostać do sejmu. Jak taki obłudny człowiek może być tak wysoko. Potrzebujemy ludzi otwartych na dyskusję, rozmowę a Antek i jego wyborcy to jak sekta klapki na oczy i sobie nie pogadasz ....bo jest tylko jedna racja i ja mam tą rację
Najgorsza jest w tym manipulacja informacją. Partiokracja będzie kwitła. A jak Polacy mieli szanse to zmienić to nie poszli na referendum
A co to stało się Macierewiczowi? Był taki wniebowzięty jakby ktoś mu w kieszenie narobił?
Foto na http://sklave.manifo.com/galeria
Pan Misiewicz to żadne go porzadku nie zrobił jedynie co to bałagan... A myslę ze Piotrkowkowianie nie beda głosowac na niego niech ucieka do tych swoich Łomianek pod Warszawe. Niech kazdy to wie ze to zwykły spadochroniarz
W przeciwieństwie do niektórych komentarzy wcale się nie obawiam, że PIS po zdobyciu władzy zacznie robić nagonki na przestępców z innych partii. Wręcz przeciwnie, obawiam się, że tego nie zrobi , że w ogóle nic nie zrobi, bo PIS to partia socjalistów ( czytaj pasożytów i darmozjadów ), którzy obiecają wszystko byle tylko dorwać się do koryta.
Socjalizm nie można reformować. Socjalizm jest śmiertelną chorobą , którą trzeba zlikwidować,zanim nas zabije.
Chcecie Macierewicza za ministra obrony? Chcecie wojny? Chcecie osłabienia polskiej armii ? Będziecie to mieli! Szkoda tylko że swą głupotą i naiwnością psujecie życie innym!
Nie wiem dlaczego, ale większość z tych osób po buźkach od razu można zaliczyć do sekty pisowej. Czyżby rodzili się z jakąś "pisią bruzdą"? Obyśmy po wyborach nie obudzili się w Rzeczpospolitej kościółkowej.
Średnio rozgarnięty POpapraniec , ZLewak i inny PSLowiec ma świadomość tego że PiS wygra te wybory w cuglach , mało tego , nawet ~ares1~ ma tego świadomość! To jest już przesądzone ! To pewne ! Antek rządzi !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!