Te filmiki to naprawdę kaszana. Kiedys probowalem to skomentowac, ale usuneli wpis:) Ktos to robi mega na odwal sie. Nie chce mu sie ani obrobic tego, ani nic, o przycieciu tez mowy nie ma odpowiednim. LENISTWO ot co. Ciekawa jestem kto pracuje w portalu Epiotrkow i kto jest naczelnym tego portalu i na to pozwala... widac ludzie lubia jak im pieniadze odplywaja:)
Impreza rozdmuchana do granic. Niestety, na miejscu bardzo sie zawiodłem. Piloci dali znakomity pokaz, ale pod względem prowadzenia "z ziemi" - DNO. Żadnego komentarza, żadnej spikerki, nie wiadomo kto leci i co robi w powietrzu, jaki to manewr...Osoba odpowiedzalna powinna najpierw jechać do Radomia i podejrzeć jak się to robi. W ogóle - nagłośniennie fatalne, miałem wrażenie, że organizatorom bardzej zależało na pokazaniu tych kramów, niż na samolotach. Taki kramarski wiejski festyn z piwkiem i golonką. A te samoloty tylko na dodatek.
Pomysł festynu bardzo trafiony ale organizacja do bani. Do tego brak odpowiednio zorganizowanej komunikacji miejskiej. W niedzielę jechałem z moim synem autobusem nr 1, autobus był tak przeładowany, że w pewnym momencie (na szczęście już na ul. Przemysłowej) zawieszenie nie wytrzymało i czekał nas przymusowy spacerek.
Tiaaa...
Air Show w Piotrkowie... Z tymi wszystkimi odrzutowcami,transportowcami.
Trzeba by powiększyć nasze lotnisko z obecnym pacem jakieś 4 razy...
I pewnie wszyscy myślą,że to za parę złotych.
Podobnie,jak te wszystkie te biało-czerwone iskry i orliki, to za flaszkę przylatują...
Ludzie,zacznijcie NAPRAWDĘ myśleć,zanim zaczniecie krytykować.
Impreza była na miarę naszego miasta, a nie salonu ILA w Berlinie...
No właśnie.
Tylko jak teraz już jest taka krytyka,to nie wiadomo, czy organizatorzy zdecydują się na powtórkę.Po co kopać się z koniem...?
Nie chodzi o zniechecenie i krytykę. Tylko o to, że ZABRAKŁO podstawoowych rzeczy. NAGŁOŚNIENIAi KOMENTOWANIA tego co dzieje sie w powietrzu!!!!!! No bo chyba PO TO ta impreza była zrobiona, prawda? Zeby ludzie podziwiali i wiedzieli KOGO I CO podziwiają? Ale moze sie myle. To sorki.
Pierwszego dnia było dużo lepiej - Pani Agnieszka-autorka książki o lotnictwie w Piotrkowie - zapowiadała wszystkie atrakcje. W drugim dniu faktycznie-konferansjerka była kiepska-ale prowadziła ją zdaje się "piękna Pani z telewizji" z Łodzi...Początku akrobacji Pana Makuli większośc w ogóle nie zauważyła- muzyka dudniła i zagłoszała wszystkie dźwiękowe smaczki akrobacji szybowcowej...
Nagłośnienie racja, było fatalne (nie wiem co winna temu Pani z Łodzi), komentarz jeśli ktoś coś słyszał - kiepski. Podobnie było jednego i drugiego dnia. Obie rzeczy wynikły ze słabej organizacji. Proszę nie winić gości z innych miast w celu wybielenia swojego podwórka.
Pani z Łodzi oczywiście nie odpowiada za nagłośnienie,ale za brak konferansjerki. Z pewnością utrudnił jej tą funkcję zupełny brak znajomości lotnictwa i lokalnych z nim związków.
A i nagłośnienie otwartego pola też do najłatwiejszych nie należy...
Ostudźmy emocje i uznajmy,że organizacja takiej imprezy to naprawdę trudna rzecz i tak od razu, za pierwszym razem-może szwankować...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!