Koncert Kobranocki mistrzostwo, ale to co się działo na KęKę przechodzi ludzkie pojęcie. :) Oby więcej takich koncertów, bo nikt nie chce oglądać artystów, którzy jadą na renomie sprzed lat. Dobrym wyborem na przyszłe Juwenalia byłby O.S.T.R.
Ludzie przecież kolejny rok z rzędu to jest kicha. Tylko patole się cieszą, bo sobie posłuchają, a może się wyżuli na alkohol. Wykonawcy wywołują u mnie śmiech. Wystarczy spojrzeć na to kto gra Radomsku, Bełchatowie itd. Nie będę wspominał o Buczku. Żal Piotrkowa nie ma kto nim zarządzać. Poza tym jak było widać to miasto patologii i starych ludzi.
Bardzo mnie irytuje ta muzyka nie mogę przez nią spać bo mieszkam bardzo blisko
Piłkarze "Poloni" hahaha
jaja sobie robicie w tym mieście. Co to za sukces??? Jak spadli do V ligi nikt ich nie pokazywał. !!!!! Żarty jakieś
Koncert Tede i Kękiego ogień :D Tylko trochę dziwne połączenie, Kękę który namawia do abstynencji i samorozwoju a po nim Tedas którego dewiza brzmi k... koks i melanż.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!