może niech ktos wladny sie zainteresuje i albo Miejska Orkiestra Dęta zacznie grać jak na orkiestre przystoii albo niech nie kompromituje miasta. dzisiejszy poziom -10
A w tej kawalkadzie, było aż 5 i pół sztuki fiata 126p, bo jeden był kabriolet-maluch.
Najlepsze są konkursy w radio, nagrody będziemy rozdawać ok 16 (tak czytamy w sms). Ok 21 na jarmaku informacja - niestety nie otrzymalismy listy zwycięzców konkursu z radia. To ja dziękuję za takie konkursy! Widać, że chcieli nabić kasę na smsujących! Smutne ale prawdziwe.
Ja tylko wspłółczuje ludzią, którzy mieszkają w Rynku tryb. Cały tydzień raban do 3 nad ranem, a jeszcze te pożal się boże karaoke, gdzie pijani wyją jak te małpki wyjce (oczywiście nie obrażam małpek, bo wyją ładniej)
~D&D - mowisz o naszym radiu ?? wiesz takie konkursy tylko sa po to aby nabic kase, a swoja droga pamietam jak dawniej rozne nagrody mozna bylo sobie zalatwic na lewo i w ten sposob wygrac :)
u nas biesiada jest codziennie już od 6 rano. a kończymy ok. 4 też rano.
Moja siostra też wygrała w tym konkursie i siedzieliśmy czekając,aż dadzą jej te książki.
A można było dać ludziom nagrody,sprawdzając,czy ma tą wiadomość sms od radia w telefonie
Po co okłamywali ludzi przez cały czas od 16?
Ostatnia taka biesiada za Chojniaka i Doctora?????
Będzie jeszcze Ostania Wieczerza ale na zamku i tylko dla wybranych gości.
Foto:
Ostatnia Wieczerza na zamku w Tomicach.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!