metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość i ~gość i (Gość)15.08.2024 09:54

A ja pytam czy Piotrków staje się bezpaństwowy, czy już nie leży w Polsce ? ... gdzie flagi państwowe z okazji zwycięstwa nad bolszewikami w 1920 roku , Dnia Wojska Polskiego ! Ul.Łódzka ,Kostromska ,Wojska Polskiego żadnej flagi nie widziałam na ulicach , rondach tych ulic ( godz.7,8,9 )! ani miasta, ani państwowej .

70

Realia ~Realia (Gość)15.08.2024 10:31

Dyskontu, na Narutowicza, też już dawno nie ma. Coraz mniej, w tej mieścinie. Nawet u haeringa mniej ludzi, niż kiedyś.

41

Haaza ~Haaza (Gość)15.08.2024 10:49

Lepiej zapytać się kto to wymyśla i niepotrzebnie idziebkass w błoto jak niedawno zmieniali nazwy mostów nad strawa bo mieli taki kaprys a nikomu to nie przeszkadzało jak było napisane

41

trakt ~trakt (Gość)15.08.2024 10:49

a czy nowa szefowa CIT-u nie zrobiła przeglądu 'swoich włości"? czy pracownicy odpowiedzialni za codzienne sprzątanie miasta nie mogą zwykłym śrubokrętem poprzekręcać na właściwe kierunki i zdjąć te które są nie aktualne? czy w tym mieście trzeba wszystkie usterki i nie tylko pokazywać palcem, gdzie są ludzie, którzy za to odpowiadają i biorą wynagrodzenie, może czas ruszyć cztery litery zza biurka i zrobić przegląd gospodarczy stanu posiadania a nie przys...ać poprzednikom. może nowi państwo radni w ramach swojej diety też zapoznają się z miastem. dogadując jedni drugim nie osiągniemy niczego.

90

qw ~qw (Gość)15.08.2024 11:17

przez nieprawidłowe oznakowanie można się spóżnić na rozmowę o pracę

32

Grażyna ~Grażyna (Gość)15.08.2024 11:49

Szłam kiedyś za tymi strzałkami ale trafiłam do Biedrąki.

32

Vlad ~Vlad (Gość)15.08.2024 11:57

Cały ten Piotrków to kicha

23

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)15.08.2024 12:04

Wczoraj właśnie spóźniłam się przez to na rozmowę o pracę

13

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)15.08.2024 12:47

A co to jest manowiec?

02

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)15.08.2024 08:31

A gdzie jest pan główny przewodnik turystyczny z piotrkowskiego CIT-u? Oprowadza wycieczki po mieście i nie widział tego, aby podjąć interwencję? No ładnie.

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat