Za mało krytych pływalni jest w Piotrkowie. Wszędzie są tłumy, po 5-6 osób na jednym torze.
Jak co 4 lata kiedy zbliżają się wybory do rady miasta i na prezydenta miasta, w budżecie znajdują się pieniądze na wszystko byle tylko ponownie dostać się do żłobu.
Panie Prezydencie Chojniak !!!!!Zrezygnowałem z korzystania z krytej pływalni ze względu na tłok. Jeżdżę do Tuszyna. Jeżeli obieca pan wybudowanie dodatkowej krytej pływalni będę na Pana głosować.
a droga od modrzewskiego do twardosławickiej czeka a chyba była by wazniejsz racze na pewno!
~Maciej (Gość)
"Panie Prezydencie Chojniak !!!!!Zrezygnowałem z korzystania z krytej pływalni ze względu na tłok. Jeżdżę do Tuszyna. Jeżeli obieca pan wybudowanie dodatkowej krytej pływalni będę na Pana głosować."
Tanio się sprzedałeś CZŁOWIEKU!
Wiata balonowa zdemontowana, to i zbędny parkingowe ...... kto teraz będzie parkował ? ? ? .... kolejna lich kiełbasa wyborcza Pana Naszego Prezydenta Chodziaka ...... a my płaćmy setki tysięcy za eksploatację i konserwację bzdetu na Jego Cześć i Chwałę .....
A w Radomsku taka siłownia będzie już w tym roku: http://www.radomsko24.pl/m/articles/view/Otwarcie-placu-rekreacji-ruchowej-juz-w-niedziele
Ale za to nie mają kortów tenisowych z halą balonową...
To wyprowadź się do Radmoska i zmień swój podpis... Ciekawe czy w realu też jsteś taki mądry??? Jak ja bardzo chcę Cię poznać - szkoda, że to nie jest możliwe, bo siedzisz tylko w necie i piszesz te swoje komentarze (tu i tam pod różnymi nickami)
dokładnie tak,wybierzta mnie,przecież robie dla was wszystko,teraz się za robote wziął jak wybory za pasem.
KOŃCZ CHOJNIAK TĄ KADENCJE I DAJ ŻYĆ LUDZIOM
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!