Ostatnio tylko te rejony modernizują ale co się dziwić lokalny układ radnych z tergo terenu jednym słowem klika i tyle . Burmistrz niech zbuduje obwodnicę Wolborza bo ciężkie TIR-y rujnują lokal;ną drogę Proszenie-Psary i pora zamknąć ten odcinek drogi dla ciężarówek bo niszczą też drogę techniczna Proszenie -Meszcze.
Podsumować można krótko inwestycje Wolborza tam gdzie mieszkają kolesie wpływowi tam sie coś robi reszta zostawiona jest sama sobie od lat 80-tych
Jak widzę niektórych na tym zdjęciu to mnie krew zalewa, układzik elegancki, porobić u siebie a reszta może jeździć po dziurach, jak inwestycje to Golesze i okolice, przypadek? Mam nadzieję, że ktoś rozliczy tego gościa drugiego od prawej
Na pierwszym zdjęciu idą taką ławą, że myślałem, że to będzie nowy program na Polsacie "Nasza nowa droga". Ale nieeee.... parę fotek dla ogrzania się w blasku fleszy i tyle wyszło z tej wycieczki. W zasadzie to nawet zadziałali na niekorzyść, bo budowlańcy zamiast pracować musieli oprowadzać towarzystwo i pokazywać: to jest szpadel, to jest koparka, tu mamy piasek itd.
Ale to ci panowie że zdjęcia to budują? Jak nie to dać im po łopacie żeby szybciej poszło. Chyba, że przyjechali się tylko polansować i zrobić fotkę, że niby cis robią. A zagonić towarzystwo do łopaty.
Kolejna okazja do lansu, wstydu nie mają, ale już wiadomo na kogo nie głosować.
A kiedy remont drogi Młoszów - Swolszewice? Bo jakość nawierzchni od dawna woła o pomstę do nieba! A Panom ze zdjęć, zwłaszcza tym z dużymi brzuchami, proponuję by się przejechali tą drogą! To może w ramach remontu w końcu wymienią nawierzchnię a nie ustawią ograniczenie prędkości na najgorszym odcinku ;)
Niech lepiej zrobią drogę w Kole przed samym lasem w Lubiaszowie, samochód można sobie rozwalić.
Niezły zlot inżynierów. Do kawałka drogi. Ludzie. To nawet nie jest projekt tylko zadanie do wykonania. Co będzie widoczne po zakończeniu prac :), a jeszcze bardziej po pewnym czasie :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!