Do jasnej cholewvi gdzie nasza policja łapać tirowcow bo zap.... niesamowicie karać ostro drani tam szybko światła niech ciężkie nogi stoją co tak gazuja
Bo Tiry w większości powinny iść na tory! Transport kolejowy towarów w Polsce leży na dnie!
Macie teraz na odcinku Piotrków-Tuszyn to samo co Piotrków-Sulejów ... Zablokowanie A1 spowodowało zwiększenie natężenia ruchu na starej drodze Łodzi i zaskutkowało zwiększoną liczbą kolizji drogowych, zatem zagrożenie dla zdrowia i życia ludzi tą drogą podróżujących ... to samo jest na drodze do Sulejowa - te trasy nie są przystosowane do takiego natężenia ruchu! Dlaczego ekolodzy potrafią bronić zwierząt (Dolina Roztoki itp.), a nikt nie broni zdrowia i życia ludzi? Gdzie logika?
Odcinkowe pomiary prędkości i światła i już tirowcom ode chce się tą drogą jeździć. Niejednokrotnie wjeżdżając do Srocka z dozwoloną prędkością widziałem jak tiry które jechały przede mną zostawiały mnie w tyle
Mam nadzieję, że będą to światła z czujnikiem najazdowym. Takie będą zmieniać światła w razie potrzeby. A światła rzeczywiści się przydadzą. Wyjazd z drogi podporządkowanej w lewo, graniczy z cudem, szczególnie dla matek/ojców odwożących dzieci do szkoły, którzy zawodowymi kierowcami nie są.
Po jaki h.. światła???Po to by się korkowało?Następny wypadek w Srocku oczywiście z udziałem (TIR)ZAKAZ WPROWADZIĆ DLA NICH!!!!!!!
Zakaz ruchu tranzytowego przez Piotrków też załatwiłby sprawę. Trzeba go postawić jak najszybciej, bo nim zbudują tą autostradę to nic nam nie zostanie z ul. Śląskiej, M.C Skłodowskiej i ruin ul. Wolborskiej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!