To rzeczywiście wiadomość na czasie a przed dożynkami nie łaska było poinformować?
Do -~Że tak powiem. ..Prawda boli ? Dobre stosunki buduje się na partnerstwie i prawdzie. Chwali to się dobre uczynki względem społeczeństwa Gminy Sulejów. Dość fałszu i obłudy. Brawo Burmistrz !
Kolejny klakier i lanser na forum. Zamiast wypisywać głupoty przy okazji dożynek napisałbyś burmistrzowi dobry wniosek o dotacje unijne. Nie kompromituj się i nie kłam. Wiem, że na tym kłamstwie chcecie przeskoczyć następne wybory, ja sam bym nawet na was głosował, tylko podajcie jakieś swoje sukcesy. Pokażcie te "dobre uczynki", które sami sprezentowaliście mieszkańcom gminy Sulejów.
Wystąpienie burmistrza kompromitujące, rozgrywki swoich nieumiejętności w środkach unijnych rozgrywa na scenie, obwiniając zaproszonych gości. Oj nieładnie. Tak się nie robi. W przyszłości poprzez takie zachowanie nikt tu do Sulejowa nie przyjedzie. Sulejów to nie Ostrowski.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!