metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gosia ~go?ć_gosia (Gość)15.09.2024 19:14

Dzisiaj były dożynki prezydenckie i władza świętowała

58

Szkoda ~Szkoda (Gość)15.09.2024 15:40

W związku z ludzka tragedią jaka dzieje się na południu Naszego kraju naprawdę z całym szacunkiem do wszystkiego powinno się w ca7lym kraju odwołać wszelkie imprezy. Większość miast gmin tak zrobiło ale tutaj...szkoda słów. Bawcie się dobrze i smacznego ...

176

go?ć_ziutek ~go?ć_ziutek (Gość)15.09.2024 15:56

Jedną część Poslki walczy z żywiołem, a druga się bawi. Czy z uwagi na sytuację na południu nie powinno się przełożyć na inny termin tych dożynek?

148

Dokładnie ~Dokładnie (Gość)15.09.2024 17:11

Wszystko ma swój czas i miejsce ale tym razem to brak wyczucia. Rozumiem przygotowania wydane pieniadze...jednak można byłoby to odwołać. Tak w ramach solidarnosci międzyludzkiej.

158

Asdfg ~Asdfg (Gość)15.09.2024 18:22

Bardzo dobrze, że ta impreza się odbyła. A co do empatii tu piszących, ilu z WAS pojechało pomagać tym ludziom co im się w telewizji tragedia dzieje? Widzisz jeden z drugim coś w telewizji i komentujesz i krzyczysz z fotela! Co realnie zrobiłeś żeby pomóc? Nic? Jak ci się nie podoba święto rolników powiatu piotrkowskiego to powiedz to naszym rolnikom, że nie wolno im świętować. Wiem, że w Opolu, Kłodzku i tych okolicach dzieje się żywioł, a czy ogłoszono w TELEWIZJI, że w łudzkim nie wolno imprez robić? Oczywiście jak będzie możliwość pomocy tym ludziom to i ja sam się do tego dołożę. A teraz niech działają służby. Pomoc ludzka dla powodzian to drugi etap jak już woda zejdzie.

79

L4 ~L4 (Gość)15.09.2024 18:18

Dopiero co wczoraj miałem odciągane

03

Domestos ~Domestos (Gość)15.09.2024 18:16

Ach to pieczywo sama natura. Palce lizać

21

Średniowiecze ~Średniowiecze (Gość)15.09.2024 18:03

Rok 2024 a tu tymczasem...

22

Święto Plonów ~Święto Plonów (Gość)15.09.2024 16:35

Powodzie powodziami a trzeba w każdych warunkach uszanować ciężką pracę rolników i okazać radość z uzyskanych plonów.Wszak zawsze może być gorzej na świecie.

1311

koryto+ po naszemu ~koryto+ po naszemu (Gość)15.09.2024 17:38

Już chyba niżej się upaść nie da, od tygodnia trąbione na prawo i lewo o powodziach, można to było jeszcze w połowie tygodnia przełożyć na kolejną niedzielę, ale nie... siala la la, święto próżności na całego.
Wstyd i hańba dla kogoś kto w teorii pobożny i pracowity, rolnicy znaczy bo nie politycy, ci już dawno stracili kontakt z przyzwoitością.

94

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat